Site icon Erasmusgram

Suudi Arabistan , Kaust Uluslararası Staj

Uluslararası staj mı arıyorsunuz? Suudi Arabistan’daki Kaust stajına hemen başvurun!

KAUST VSRP (misafir öğrenci araştırma programı) dünyanın her yerinden 130 stajyer seçecek. Tamamen finanse edilen uluslararası araştırma stajının süresi 3-6 ay arasıdır.

VSRP, çeşitli eğitim alanlarında ücretli stajlar sunmaktadır. Öğrencilerin fikirlerini ve yeteneklerini Kral Abdullah Bilim Ve Teknoloji Üniversitesi’ndeki uluslararası bir araştırma topluluğunda paylaşmaları için inanılmaz bir staj fırsatı.

 

KAUST uluslararası araştırma stajları, seçilen stajyerlerin tüm masraflarını kapsayan tamamen finanse edilen bir staj programıdır.

Kral Abdullah Bilim Ve Teknoloji Üniversitesi (KAUST) Suudi Arabistan’daki en iyi üniversitelerden biridir. 2009 yılında kurulan özel bir araştırma üniversitesidir.

EV SAHİBİ ÜLKE:

EV SAHİBİ ÜNİVERSİTE:

STAJ SÜRESİ:

STAJ SAYISI:

KAUST STAJ ALANLARI:

Fizik

Bilim

KAUST Misafir Öğrenci Araştırma Programı aşağıdaki masrafları karşılayacaktır:

 

UYGUNLUK KRİTERLERİ:

KAUST Stajının uygunluk kriterleri aşağıda verilmiştir:

 

 

GEREKLİ BELGELER NELERDİR?

 

 

KAUST ULUSLARARASI STAJINA NASIL BAŞVURULUR?

KAUST araştırma stajı için bir online başvuru doldurmanız gerekir. Lütfen uygulamadan önce tüm uygulama talimatlarını dikkatle okuyun.

 

Not: Her staj için başlangıç ​​ve bitiş tarihleri ​​fakülte ile stajyer arasında kararlaştırılacaktır. Vize işlem süresi, gerçek başlangıç ​​tarihinde belirleyici bir faktör olacaktır. Minimum süre dört aydır. Maksimum süre altı aydır. Seçilen adaylarla Skype tarafından görüşülecek ve kabul edildikleri bildirilecektir.

SON BAŞVURU TARİHİ:

Suudi Arabistan’daki VSRP staj programı yıl boyunca başvuruları kabul etmektedir.

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version