Site icon Erasmusgram

Spotify’da İngilizcenizi Geliştirecek 10 Podcast önerisi

Spotify’da İngilizce öğrenirken Podcast dinlemek, dil becerilerinizi geliştirmek için harika bir fırsattır. Aşağıda seviyelere göre önerilen Podcastlar bulunmaktadır:

Başlangıç Seviyesi

The English We Speak

Spotify’da en büyük İngilizce dinleme kaynaklarından biri olan bu podcast, ortalama 200 bölüm sunmaktadır. Her bölüm, İngilizce ifadeleri ve deyimleri ele alır ve bu ifadeleri farklı konuşmalarda ve sohbetlerde nasıl kullanmanız gerektiği konusunda size rehberlik eder.

Everyday Language

Bu podcast, karmaşık İngilizce kavramları hakkında tartışmalar ve ipuçları sunar. Ayrıca İngilizce öğrenenlerin dikkate alması gereken kültürel farklılıklardan da bahseder.

English at Home Is Fun

Her bölüm, festivaller, oyunlar, yemekler, kitaplar ve öğrenme ipuçları gibi günlük konuları ele alır. Arada sırada diğer İngilizce öğretmenlerini de konuk eder.

Orta Seviye

Plain English

Ünlü bu podcast, yalnızca İngilizce kelimeleri ve deyimleri öğretmekle kalmaz, aynı zamanda güncel olayları da ele alır. Her bölümde bir haber öyküsü incelenir ve bir kelime ya da deyim açıklanır.

Premier Skills English

Podcastin her bölümünde, Premier Lig futbol maçlarına odaklanılır. Maçlar hakkında konuşmanın yanı sıra, kullanılan İngilizce kelimeleri ve deyimleri açıklar.

English Language Course

Bu kurs, İngilizce kelime ve konuşma becerileri gelişmiş ancak dilbilgisi konusunda sorun yaşayan öğrenciler için idealdir. Ayrıca, iyi konuşma ve dinleme yeteneklerine sahip ancak İngilizce okuma ve yazma becerilerini yeni geliştirmeye başlayanlar için de uygundur.

İleri Seviye

The Actual Fluency Podcast

Bu podcast, genel olarak dil öğrenme konularını ele alır. Her bölümde bir dil öğrenme uzmanıyla yapılan röportajlar yer alır ve genellikle yeni bir dilde akıcılık kazanmak için gereken yöntemler hakkında konuşulur.

The Fluent Show

Bu program geniş bir yelpazede pek çok konuyu ele alır. Dil becerilerinizi geliştirmek için kullanabileceğiniz araçlar hakkında bilgi edinebilir, soru-cevap oturumlarını dinleyebilir ve kendinizi motive etmeyi öğrenebilirsiniz.

The Language Learning Show

Yeni bir dil öğrenirken ipuçları ve numaralar sunarken, aynı zamanda dil öğrenmenin zorluklarından ve öğrencilerin sık sık karşılaştığı sorunlardan bahseder.

 

Luke’s English Podcast

Bu İngilizce öğretmeni tarafından hazırlanan uzun soluklu bir podcast serisidir. 800’den fazla bölüme sahiptir ve Luke’un anlaşılır ve temiz İngilizcesi, dinleyicilerin dil becerilerine katkı sağlar.

 

ÖNEMLİ: Whatsapp ve Telegram kanallarımıza katılarak fırsatlardan anından haberdar olmak için ister misiniz?

Erasmusgram WhatsApp Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız

 

Erasmusgram Telegram Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız
Exit mobile version