Site icon Erasmusgram

Sosyal Medya Uzmanlığı Eğitimi ( Online ve Ücretsiz )

Eğitim için belirli sayıda ücretsiz kontenjan vardır. Ücretsiz kontenjan dolmadan kayıt olabilirsiniz

Eğitimin anlatım dili Türkçedir.

Eğitim İçeriğinde neler vardır ?

5 Video içeriği

5 Ders Notu

1 Sertifika Sınavı

1 Ödev

1 Deneme Sınavı

Grup Sohbeti

Sosyal Medya

Uzmanlığı Eğitimi Hakkında Bilgi

Sosyal medyanın insanlar üzerindeki etkisi, ve insanları kenetlemesi üzerindeki etkinliği kadar, reklamlarda da çok büyük önem taşıdığı aşikar. Kendinizin bilinirliği veya markanızın bilinirliği, iş yerinizin görünürlüğünü artırmanız için sosyal medya alanları fazlasıyla önem taşır hale gelmiştir.

Sosyal Medya Uzmanlığı Eğitimiyle birlikte sosyal medyanın daha etkili bir şekilde kullanmayı bütün detayları ile öğrenebileceksiniz.

Sosyal Medya Uzmanlığı Eğitiminin Tanımı

Markanızın , hizmet ya da bireyin iletişim dilinin, ifadelerini, stratejilerin belirlenmesinden sayfaların takibini yaparak kolayca yöneterek araçların öğrenilmesini hedefler.  Reklam modellerinin üzerinde durarak işiniz için en uygun olan reklam modelleri için tercihinizi yapabileceksiniz.

Bir şirket bünyesinde sosyal medya uzmanı ünvanında çalışabilirsiniz ya da kariyerinize katkı sağlayabilirsiniz.

Sosyal medya uzmanı olmayı istiyorsanız, işinizi girişiminizi büyütmeyi hedefliyorsanız, bir işletme adı altında çalışıyorsanız , sosyal medyada yer almak istiyorsanız, ajans çalışanı iseniz, işletmeniz var ise ve özgeçmişinize ekleyeceğiniz yeni tecrübeleriniz olsun istiyorsanız bu eğitime katılmanız tavsiye edilir. 

Bu eğitim ile birlikte,  yeni müşterilerin edinilmesi veya kullanıcılar kazanılmasını, dijital platformları kullanmayı ve iş fikir geliştirme tekniklerini, sosyal medyadaki trendler, reklam modelleri, sosyal medya alanında başarının yöntemleri ve görünürlüğünüzün artırılmasının yollarını, Network’ünüzün gelişimi için yöntemleri, Kriz oluştuğu takdirde bunun yönetilmesi, strateji oluşturmayı, kurumsal kimliğe sahip olmak istiyorsanız bunu sağlamayı, sosyal medya alanında uzmanlığı size sağlayacak püf noktaları ve araçlarını öğreneceksiniz

Sosyal medya uzmanlığı eğitimi için kimler katılım sağlamalıdır?

Sosyal medya uzmanı olmayı isteyen kişiler,

İş ya da  hizmetini büyütmeyi geliştirmeyi isteyen kişiler,

İşletmede çalışıyor olan kişilerin ,  kurumsal iletişimde, pazarlama alanında , e-ticaret sektöründe,  üretimde , sosyal medya ajansında veya medya ve benzeri alanlarda bulunanlar,

Sosyal medya ile ilgisi olan kişiler,

Ajansta çalışmayı isteyen kişiler,

İşletme sahibiyseniz / ortağıysanız  / girişimciyseniz

Cv’niz için yeni tecrübeleri eklemeyi isteyen öğrenci veya çalışan iseniz bu eğitime katılım sağlayabilirsiniz.

Sertifika Hakkında

Eğitim bittiği zaman, eğitim süresi boyunca edindiğiniz bilgiler nezdinde sınav olursunuz. Başarı sertifikası özel ve resmi kurumlarda geçerli.

Soğuk damgalı,

Uluslararası, özel ve resmi kurumlarda geçerlidir.

CV’nize ekleyeceğiniz sertifika kodu ücretsizdir. Sertifikayı kargo ile almak isterseniz sertifika ücreti bulunmaktadır.

Ücretsiz kaydolmak için tıklayınız

Exit mobile version