Site icon Erasmusgram

Slovenya’da Haziran ayında 3 Haftalık Gönüllülük Projesi

Proje kapsamında yol masrafları, konaklama, yerel ulaşım desteği,  yemek, sigorta , vize  masraflarınız karşılanacaktır. Gönüllü günlük 4 Euro cep harçlığı alacaktır.

Proje sonunda Youthpass sertifikası verilecektir. Youthpass uluslararası geçerliliği olan bir sertifikadır

Proje 3 hafta sürecektir.

Yaş aralığı: 18-30 yaş arasında olan kişiler başvurabilir

Proje tarihleri: 3 Haziran – 26 Haziran 2021

Proje Nerede Gerçekleşecektir : Ljubljana,  Slovenya

Proje Hakkında

Proje, kapsayıcı, kuşaklar arası ve kültürlerarası bir topluluk sirk festivalinin yaratılmasına yönelik çalışan bir grup gönüllü faaliyetini (10 ESC gönüllüsüyle birlikte) içermektedir. Festivale hazırlık süreci, farklı sosyal ve kültürel geçmişlere sahip genç ve çocukların sirk gruplarının festivale katılmaları ve performans sergilemeleri için hazırlanmasını kapsayacak. Hazırlıklar aynı zamanda, senaryo, düzenleme, sanat sergisi tasarlama vb. Konuları da kapsayacak. Festivalin konsepti, kamusal bir alanda sosyal ve kuşaklar arası sosyal alan yaratılmasına dayanacak. Gönüllüler, sokak eylemlerinin tasarımına ve şehirde bir sirk yürüyüşüne katılacaklar. Ayrıca, sanatsal potansiyellerini açık bir sahne veya ilgilerini çekebilecek diğer performans veya bağlantı rolleri aracılığıyla ifade etme fırsatına sahip olacaklar.

KONAKLAMA, YİYECEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Konaklama Şehirde bir daireye hep birlikte kalacaksınız. Odaları paylaşacaksınız. Şehirde dolaşmanız için size bisikletler sağlayacağız. Yiyecek Size yiyecek temin edeceğiz. Yemekler ve yemek pişirme çoğunlukla gönüllüler grubu içinde kendi kendine organize edilecektir. Cep harçlığı günlük 4 € (hep birlikte 96 €) Seyahat masrafları, seyahat ettiğiniz mesafeye göre Erasmus + kurucusunun kurallarına göre karşılanır.

ETKİNLİK SIRASINDA EĞİTİM

Size ne sunuyoruz? Harika sirk şirketi! Sirk pedagojisi ve sokak tiyatrosu atölyeleri (sirk pedagojisi, içinde farklı araçlar kullanmayı ve interaktif tiyatronun temellerini öğreneceksiniz). Birlikte harika bir topluluk etkinliği oluşturmak. Girişimleriniz için alan bulacaksınız. Güvenli alan ve destekleyici ortam.

KATILIMCI PROFİLİ

Gönüllülerden ne bekleniyor? Proaktif olun. Gönüllülük ve program faaliyetlerine katılın (haftada 30-38 saat). Şüphelerinizi iletin ve paylaşın. Grup ve organizatörlerle işbirliği yapın. Festivalin kendisi bu nedenle çok çeşitli gönüllü rolleri ve görevleri sunacak; lojistik destek veya program uygulama yardımı, sosyal alan bakımı, teknik yardım, festivalin gençlik ve gençlik programının uygulanmasına yardım vb. ile ilgili olsun. Önceki beceriler zorunlu değil, aktif olmak, öğrenmek ve paylaşmak için motivasyon!

BAŞVURUYU İNGİLİZCE YAPINIZ. ONLINE BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ 

Resmi adresine erişmek için tıklayınız

Exit mobile version