Site icon Erasmusgram

Slovenya’da 4 Gün Eğitim Kursu – Tüm masraflar karşılanıyor

Proje Tarihleri:  18-20 Ocak 2021

Proje online olarak gerçekleşecektir.  Katılım ücretsizdir.

Program sonunda Youthpass sertifikası verilecektir. Bu sertifika, gönüllülük, staj ve iş başvurularınızda geçerli uluslararası niteliği olan bir sertifikadır.

Proje kapsamında seyahat masraflarınız, konaklama, yemek masraflarınız Ulusal Ajans tarafından karşılanacaktır.

Projeye başvuru için adayların 18 yaş üstü olması gerekiyor yaş sınırı yoktur

Projeye toplam 50 kişi katılacaktır

Son Başvuru Tarihleri: 7 Aralık 2020

Sonuçların açıklanması: 18 Aralık 2020

Gençlik çalışmalarında yenilik ve dijitalleşmeyle ilgileniyor musunuz? Gençlik çalışanları uygulamalarınızı, hizmetlerinizi ve yaklaşımlarınızı yenilemek için yeni bir araç keşfetmek ister misiniz?
Bu eğitim kursu, gençlik kuruluşlarının gençlik çalışması hizmetlerini yenilemelerine ve onlara dijital bir boyut katmalarına yardımcı olarak ve teşvik ederek Avrupa’da dijital gençlik çalışmasının gelişimine katkıda bulunmayı amaçlamaktadır. InnoCamp, Verke tarafından geliştirilen Innobox araç setini temel alır ve operasyonları (yeniden) geliştirmek ve yeni bir şey oluşturmak için yapılandırılmış bir yaklaşım ve destek sağlar.

Süreç, katılımcıların yeni gençlik çalışması uygulamaları, yaklaşımları veya hizmetleri geliştirmelerini ve potansiyel dijital boyutlarını keşfetmelerini sağlayacaktır. Innobox tek başına, bir grup içinde veya hatta tüm çalışma topluluğu ile birlikte kullanılabilir. En önemli şey gençlik işini daha iyi yapma arzusudur. Amaç, ele almak istediğiniz zorluğu analiz etmenize ve tanımlamanıza, çeşitli perspektiflerden incelemenize ve yenilikçi bir çözüm bulmanıza yardımcı olmaktır.

Katılımcılar Eğitim Kursu süresi boyunca :

Katılımcıların profili

Herhangi bir sorunuz olursa lea.kovic@movit.si  mail atarak iletişime geçebilirsiniz

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız

Exit mobile version