Site icon Erasmusgram

Slovenya , Celje Gönüllülük Projesi

Proje Hakkında

Gönüllüler, Salesian Gençlik Merkezi Celje’deki gönüllüler ekibinin bir parçası olacak.

 

Gönüllülerin gençlik merkezi bünyesinde gerçekleştirecekleri faaliyetler – oyun alanında ve kulüp odalarında yardım ve sosyalleşme, çocuklar ve gençlerle çalışma, çocuklar ve gençlerle etkinliklerin hazırlanması ve uygulanması

– Masa oyunları oynama, spor faaliyetleri öncelikleri. Ayrıca kış tatillerinde ziyaretçi merkezi için çeşitli etkinlikler düzenlemek

– hem okul yılı boyunca günlük program hem de yaz tatillerinde ilk programı oluşturmak

Merkezi ziyaret eden çocuk ve gençlerle çalışmanın yanı sıra gönüllüler bir araya gelerek merkeze gelen gönüllülerden oluşan bir ev ekibiyle birlikte çalışıyor.

 

Gönüllülerin değişim sırasında yeni bilgi ve yetkinlikler kazanacakları için bir proje (workshop, etkinlik vb.) gerçekleştirmeleri beklenmektedir.

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

 

Gönüllüler, gençlik merkezi ile aynı binada bulunan mobilyalı ve banyolu odalarda konaklayacak.

 

Odalarda da internet var. Merkezde yaşayan diğer insanlarla birlikte çamaşır makinesi kullanabilirler. Ayrıca yemek hazırlamak için ortak bir mutfağa sahip olacaklar.

Merkezin hemen yakınında ihtiyaç duydukları her şeyi alabilecekleri birçok bakkal ve alışveriş merkezi de bulunmaktadır.

Düzenleme ile gönüllülerin merkezimize ulaşımı sağlanacaktır. Kendi ihtiyaçları için kullanabilecekleri aylık cep harçlıkları olacak.

 

ETKİNLİK SIRASINDA EĞİTİM

Gönüllüler için süre boyunca iki seminer düzenlenecektir. Ayrıca diğer gönüllülerle buluşacak ve bilgi, deneyim ve fikirlerini paylaşacaklar. İstenirse, gönüllüler Sloven dilini de öğrenebilecek veya mevcut diğer kurslara katılabilecekler.

 

KATILIMCI PROFİLİ

Merkezimiz bu katılımcı ve merkez ziyaretçi grubu ile çalıştığı için reşit olması gerekir

– 18-30 yaş arası ve çocuklarla ve gençlerle çalışmanın keyfini yaşaması gereken genç gönüllüler aranıyor.

 

Gönüllülerden iletişime açık, sorumlu, kendi kendine inisiyatif sahibi olmalarını ve bir ekip içinde çalışmayı sevmelerini bekliyor.

Gönüllülük konusunda zaten deneyim sahibi olmaları arzu edilir. İlgilenen gönüllülerin İngilizce CV göndermeleri gerekmektedir.

Proje tarihleri: 01/09/2022 – 31/08/2023

 

Resmi adresine erişmek için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

 

Exit mobile version