Site icon Erasmusgram

Slovenya 7 Gün Gençlik Değişimi

ANA AMAÇ

Bu gençlik değişimi ‘Green Ambassadors: A Journey Towards a Sustainable Future’, yeni gelenlere uluslararası etkinliğe katılmaları için ilk fırsatı sunmayı, onlara özgüven kazanmaları için bir alan sağlamayı, diğer ülkelerden insanlarla çalışma deneyimi kazanmalarını amaçlıyor.

 

ℹ GENÇLİK DEĞİŞİMİ HAKKINDA

 

İklim değişikliği çağımızın en acil sorunlarından biri ve özellikle gençler için önemli çünkü gelecekte sonuçlarının en ağırını onlar çekecek. İklim değişikliğinin gençler için önemli olmasının nedenlerinden bazıları şunlardır:

 

• İklim değişikliği sıcaklıkların yükselmesine, hava kirliliğine ve hastalıkların yayılmasına neden olabilir ve bunların tümü insan sağlığı üzerinde olumsuz etkilere neden olabilir.

 

• İklim değişikliği gıda üretimini kesintiye uğratabilir, gıda kıtlığına ve daha yüksek fiyatlara yol açabilir. Ayrıca kuraklığa ve su kıtlığına da yol açarak toplulukların güvenli içme suyuna erişimini zorlaştırabilir.

 

• İklim değişikliği deniz seviyelerinin yükselmesine ve şiddetli hava olaylarının daha sık görülmesine yol açarak insanların yer değiştirmesine ve daha güvenli bölgelere göç etmesine neden olabilir.

 

• İklim değişikliği pek çok bitki ve hayvan türünün yok olmasına yol açarak sağlıklı bir gezegenin korunması için kritik öneme sahip biyolojik çeşitliliğin kaybolmasına yol açabilir.

 

• İklim değişikliği, mahsul veriminin azalması, altyapının zarar görmesi ve üretkenliğin azalması nedeniyle ekonomik kayıplara yol açabilir.

 

📍Şehir, Ülke : Brezice, Slovenya

 

📅 Tarih : 05-13.11.2023

🛌🛫Konaklama, yemek ve seyahat Slovenya Ulusal Ajansı tarafından karşılanmaktadır.

 

⚠️ Son başvuru tarihi: 5 Ekim 23:59

 

Detaylar ve başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version