Site icon Erasmusgram

Slovenya 4 Günlük Online Erasmus+ Seminer

Toplam 150 kişi katılacaktır. Türkiyeden başvurular kabul ediliyor.

Avrupa gençlik çalışması alanındaki meslektaşlarla birlikte gençlik çalışmasındaki trendleri ve yenilikleri ve gençlik çalışmasını geleceğin zorluklarına nasıl hazırlayabileceğinizi keşfetmek ister misiniz?

Ardından 2. EAYW ONLINE’a katılın!

Avrupa Gençlik Çalışmaları Akademisine katılmak istiyorsunuz, ancak Slovenya’daki yerleşim etkinliğine katılamıyor musunuz?

Bize çevrimiçi katılın! Etkinliğin çoğu bölümü hibrit bir ortamda sunulacak.

Avrupa Gençlik Çalışmaları Akademisi (EAYW) nedir?

EAYW, Erasmus+ programı Ulusal Ajansları, gençlik alanı ve Avrupa Dayanışma Birlikleri [1] ve SALTO-GENÇ Kaynak Merkezlerinin bir girişimidir.

EAYW, gençlik çalışması ve gençlik çalışması politikasında yeniliği desteklemeyi, kaliteli gençlik çalışmasının gelişimini teşvik etmeyi ve gençlik çalışması ve gençlik çalışması politikası konusunda ortak bir zemin yaratılmasına katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.

Gençlik alanında ve bununla ilgili olarak yenilik ve güncel Avrupa konuları, trendler ve gelişmeler hakkında yansıtma, değişim ve bilgi toplama için düzenli bir platform sunar.

 

EAYW’nin 2. baskısı hakkında

2. EAYW etkinliği, Mayıs 2019’da Slovenya’nın Kranjska Gora kentinde düzenlenen ve gençlik çalışması uygulama, araştırma ve politika alanından 170 civarında profesyoneli bir araya getiren başarılı 1. pilot baskıyı takip ediyor.

Bir teklif çağrısının ardından, gençlik çalışmasına ilişkin 36 yenilikçi uygulama sunuldu ve güncel eğilimler ve gelişmelerle bağlantılı olarak tartışıldı.

 

Hedefler

 

EĞİLİMLER: Yeni, yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlar ve gelişmeler için çağrıda bulunan ve bunlara öncülük eden gençlik çalışmalarıyla ilgili ve bunlarla ilgili temel zorlukların ve eğilimlerin neler olduğunu ortaklaşa araştırmak;

YANITLAR: Bu zorluklara ve eğilimlere yanıt olarak geliştirilen yenilikçi uygulamaları, yaklaşımları ve stratejileri sergilemek ve yaygınlaştırmak;

 

İNOVASYON: Gençlik çalışmasında yeniliğin nasıl geliştiği ve gençlerin, gençlik çalışanlarının, gençlerle çalışan kuruluşların ve diğer ilgili paydaşların yenilikçi ve etkili yaklaşımları, uygulamaları veya stratejileri harekete geçirmek ve sürdürmek için hangi koşullara ihtiyaç duyduğu hakkında daha fazla bilgi edinmek ve

 

GELECEK DESTEK: Etkinlik sırasında bilgi birikimi oluşturmaya yardımcı olacak ve gençlik çalışmasında inovasyonla ilgili daha fazla gelişmeyi destekleyecek olan yansımaların ve tartışmaların sonuçlarını üretmek.

 

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version