Site icon Erasmusgram

Slovenya 26 Haftalık Gönüllülük Projesi

Proje kapsamında seyahat masrafları, konaklama, yemek ve projeyle bağlantılı masraflar karşılanacaktır.

Ev sahibi kurum, her yaştan ve görüşten gençlerin çeşitli etkinlikler oluşturma ve geliştirme fırsatı buldukları, aynı zamanda yerel düzeyde önleyici faaliyetler, yaygın eğitim ve gençlik eğitimlerine katılma fırsatı sunduğu bir odak noktasını temsil ediyoruz.

Gençlik çalışmaları ile ilgilenen, zaman zaman yerel anaokulları, ilk ve orta dereceli okullarla çalışabilecek, onlarla çeşitli etkinlikler yapacak gönüllü aranıyor.

Proje nerede gerçekleşecektir?

Ormož , Slovenya

PROJE HAKKINDA HAKKINDA

1 Nisan 2022 – 30 Eylül 2022 tarihleri ​​arasında 6 ay süreyle ve 1 Ekim 2022 – 31 Mart 2023 tarihleri ​​arasında 6 ay süreyle farklı ülkelerden muhtemelen 2 gönüllü aranıyor.

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

ÖZEL İLGİ BİLGİLERİ

2 ayrı yatak odası, mutfak, yemek odası, oturma odası, teras ve çim bulunan kiralık bir dairede kalacaksınız.

Ormož Gençlik Merkezi’ne en fazla 10 dakikalık yürüme mesafesinde, sakin bir yerleşim bölgesinde yer almaktadır.

GÖNÜLLÜ OLARAK dil, sosyal ve kültürel destek; – mentorluk; – karşılanan seyahat masrafları; – harçlık; – yemek için para; – sigorta; – Ayda 2 gün izin hakkınız var

KATILIMCI PROFİLİ

Başvuru için 18 ile 30 yaş arasında olmalısınız. Gençlik çalışmaları ile ilgilenen, zaman zaman yerel anaokulları, ilk ve orta dereceli okullarla çalışabilecek, onlarla çeşitli faaliyetler gerçekleştirebilecek gönüllü aranıyor.

Hangi ülkelerden başvurular kabul ediliyor?

Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Yunanistan, İspanya, Fransa, Hırvatistan, İtalya, Litvanya, Letonya, Karadağ, Bosna Hersek, Türkiye, Polonya, Portekiz, Romanya, Sırbistan, Ukrayna, Birleşik Krallık

Başvuru için tıklayınız

 

Exit mobile version