Site icon Erasmusgram

Slovenya 21 Nisan Online Seminer

Avrupa’nın dört bir yanında  birlikte gençlik çalışmasında yenilik kavramını keşfetmek için biraz zaman ayırmak ister misiniz?

Bu web seminerinde, gençlik çalışanlarının değişimi başlatmak için “ekosistemlerindeki” diğer aktörlerle nasıl bağlantı kurmaları gerektiğini keşfedeceğiz.

Covid-19 pandemisinin sonuçları, gençlik çalışanlarının ve gençlik çalışması alanındaki diğer profesyonellerin yaklaşımlarını ve çalışma biçimlerini yeniden düşünmelerini ve uyarlamalarını gerektiriyor.

EAYW’de, gençlik çalışanlarının ve gençlik çalışması uygulamaları, politikası ve araştırmalarındaki diğer profesyonellerin, bugün yaşadığımız gibi belirsizlik zamanlarında bile profesyonel gelişimlerini desteklemek istiyoruz.

“Yıkım ve Değişim Zamanlarında Öğrenme” web seminerleri, Avrupa’nın farklı bölgelerinden diğer meslektaşlarınızla birlikte uygulamanızda İnovasyon kavramını keşfedeceğiniz 2 1/2 saatlik dinamik çevrimiçi oturumlardır.

Web Semineri 5: İnovasyon için Ekosistemler

Saat: 21 Nisan 2022, 9:30 – 12:00 Orta Avrupa Saati

Gençlik Çalışması gelişiyor. Ara bağlantının çok önemli olduğunu birlikte öğreniyoruz. Günümüz sorunlarının en önemlileri sistemsel niteliktedir.

Bu nedenle, resmi ve gayri resmi, özel ve kar amacı gütmeyen kurumlar ve sivil toplum olmak üzere tüm sistem yanıtlarını gerektirirler.

Gelecekte, dünyanın yeni zorluklarına ve gençlerin yeni ihtiyaçlarına sürdürülebilir yanıtlar bulmak için işbirliği gerekli olacaktır.

 

Gençlik çalışanlarının gelecekte oynaması gereken rol nedir ve ekosistemlerindeki diğer “oyuncularla” nasıl birlikte çalışabilirler veya çalışmalılar?

EAYW araştırma ekibi, Gençlik Çalışmasında İnovasyon üzerine son araştırmadan bu konudaki bulgularını paylaşacak ve Anita Silva ve Darko Markovic, katılımcıların gençlik çalışması inovasyon ekosistemlerinin özelliklerini, avantajlarını ve sınırlamalarını keşfetmelerine yardımcı olacak.

Web semineri, isteğe bağlı 20 dakika ile 9:30’da başlayacaktır. beden eğitimi eğitmeni Sandra Gojić tarafından yönetilen refah faaliyetleri. 10.00 – 12.00 saatleri arasında, web seminerinin içerik bölümü, kısa girdilerin yanı sıra, girdileri sizin ve diğer katılımcıların gençlik çalışmalarıyla ilgili deneyimleriyle ilişkilendirmenize olanak tanıyan katılımcılar arasında fikir alışverişi anlarını içerecektir.

 

Bu konseptte olmak ve daha bağlantılı bir geleceğin hayalini kurmak için seminere katılın!

Başvuruyu ingilizce yapınız. Başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version