Site icon Erasmusgram

Slovakya’da 12 Ay Gönüllülük Yapmak İster Misiniz?

Proje kapsamında yol masrafları, konaklama, yerel ulaşım desteği,  yemek, sigorta , vize  masraflarınız karşılanacaktır. Gönüllü her ay cep harçlığı alacaktır. Gönüllü, proje boyunca Slovakça dil desteği  alacaktır

Proje sonunda Youthpass sertifikası verilecektir. Youthpass uluslararası geçerliliği olan bir sertifikadır

Proje 12 ay sürecektir.

Türkiye’den başvurular kabul edilmektedir.

Proje nerede gerçekleştirilecektir: Banská Bystrica, Slovakya

AKTİVİTE AÇIKLAMASI

Gönüllülük fırsatı, katılımcının ziyaret eden sanatçılar, organizatörler ve etkinlik yapımcıları ile işbirliği yapma isteklerini yansıtır. Kültür merkezi, etkinliklere teknik destek (ışık ve ses), mekan ve çevresinin bakımı alanlarında yeni şeyler öğrenme ve deneyim kazanma fırsatları sunar. Merkez, katılımcıya bazı düzenli kurum içi görevlere ve yardım görevlerine katılımın yanı sıra kendi başına başlatılan faaliyetlerden (etkinlikler, çalıştaylar, konferanslar, toplantılar vb.) – kültür merkezinin günlük çalışması – teknik yardım – ses mühendisliği – teknik yardım – konser ve performansların hafif tasarımı – manuel çalışma ve park bakımı – prodüksiyon, sanatçılara bakım ve kafe hizmeti – olayları ve yerel yaşamı belgeleme – fotoğraflar, videolar, dijital teknoloji – açık hava ve boş zaman etkinlikleri düzenleme

KONAKLAMA, YİYECEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Yiyecek, Ev Sahibi kuruluş tarafından nakit para şeklinde sağlanacaktır. Gönüllü, kültür merkezine yürüme mesafesindeki tüm olanaklara sahip ortak bir dairede kendi odasına sahip olacak. Gönüllü ile işbirliği içinde Ev Sahibi kuruluş tarafından seyahat düzenlemeleri sağlanacaktır. Gönüllü gelmeden önce seyahat masrafları proje bütçesinden karşılanacaktır. Seyahat gerektiren faaliyetler durumunda, örn. Bölgenin diğer bölgelerinden STK’lar ile işbirliği, katılım atölyeleri ve Ulusal Ajans tarafından düzenlenen etkinlikler ev sahibi kuruluş tarafından ele alınacaktır.

ETKİNLİK SIRASINDA EĞİTİM

Katılımcıya tercihlerine ve öğrenme hedeflerine göre çeşitli eğitimler verilecektir: – varışta eğitim (organizasyona ve yerel topluma giriş) – dil kursu – hizmet sırasında rehberlik programı – ev sahibi kuruluştan günlük destek – ücretsiz kültür merkezinde düzenlenen atölye çalışmalarına katılım (örneğin fotoğraf, dans, ses ve ışık tasarımı)

KATILIMCI PROFİLİ

Ekibin bir parçası olarak çalışmak ve çeşitli gruplarla çalışmak, İyi zaman yönetimi becerilerine sahip olmak ve gözetim altında çalışabilmek, Kültürel, dini ve etik standartları göz önünde bulundurarak, farklı geçmişlere sahip insanlarla çalışırken sağduyu kullanabilmek, Yeni şeyler öğrenmeye ilgi duyan (ör. Yabancı dil becerileri, iletişim becerileri, sanatsal ve el becerileri, öğrenme becerileri), Esnek ve yaratıcılığını geliştirmeye açık ve kendin yap tutumu, Açık fikirli, sorumlu, meraklı, ve maceracı.

Son başvuru tarihi 31 Ocak 2021

İngilizce olarak Europass CV ve motivasyon mektubunuzu info@zahradacnk.sk yollayınız


Europass CV ile ilgili yazımıza erişmek için tıklayınız

Motivasyon mektubu ile ilgili yazımıza erişmek için tıklayınız

Exit mobile version