Site icon Erasmusgram

Slovakya , Bratislava Gönüllülük Projesi

Sizi başkalarına yardım etmemize yardımcı olacak bir ESC projesine davet ediyoruz.

 

Gönüllülük, eğitim ve tanıtım faaliyetlerine ilişkin çok ve çeşitli görevler, yeni beceriler öğrenmeniz, bilinmeyenleri deneyimlemeniz ve belki bazen konfor alanınızın dışına çıkmanız için sizi bekliyor.

2024 yılı için organizasyonumuzda ESC gönüllülerine 3 pozisyon açıyoruz:

 

1. Gönüllülük ve eğitim faaliyetlerinin organizasyonu – çocuklar, gençler, yaşlılar ve engelli kişiler için boş zaman aktiviteleri düzenlememize yardımcı olmak.

 

Yaz aylarında uluslararası gönüllü çalışma kamplarının farklı yerlerinde eş-liderlik yapın:

 

Eko köy, kalenin yeniden inşası veya tarihi bir okulun yenilenmesi. Bir INEX Messenger olarak kendi atölyesini oluşturun, iklim değişikliği, zihinsel sağlık, eleştirel düşünme, medya okuryazarlığı vb. konulara odaklanan atölye çalışmaları ile okulları, çalışma kamplarını ve diğer kurumları ziyaret edin.

 

Uluslararası gönüllü çalışma kamplarının liderlerine yönelik eğitimlerle eğitim ekibine yardımcı olun ve birçok diğer aktiviteler.

 

2 gönüllü için pozisyon,

 

2. Promosyon faaliyetlerinin organizasyonu – çeşitli sosyal medya aracılığıyla gönüllülüğün teşvik edilmesine odaklanmak, kişisel gelişimin teşviki için plan ve faaliyetler hazırlamak, yaygın eğitim, ESC programı, makale yazmak, video yapmak, okullarda tanıtım, firma sunumları ve diğer birçok aktivite .

 

1 gönüllü için pozisyon.

 

Bu proje organizasyon, iletişim, liderlik, sunum, topluluk önünde konuşma, çatışma çözümü, zaman yönetimi ve diğer becerileri geliştirir.

 

Proje Tarihleri 1.02.2024 – 31.12.2024

 

Son Başvuru Tarihi 09 Aralık 2023

 

Detaylar ve başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version