Site icon Erasmusgram

Sırbistan 8 Günlük Gençlik Değişimi

Sırbistan vize istemiyor.

Projenin gerçekleşeceği Tarih: 7-16 Temmuz 2022,

Yer: Avala, Sırbistan

Katılan Ülkeler: Sırbistan, Almanya, Finlandiya, İtalya ve Türkiye

Yalnızlık duygusunun ortaya çıkma sebebi kişinin sosyal ihtiyaçları karşılanmamasıdır.

Gençlerin hayatlarındaki değişimler genelde yalnızlık hislerinin kaynağıdır. Bu proje ile gençler arasında özellikle son yıllarda yaşanan küresel seviyedeki değişimler yüzünden daha da artan yalnızlık duygusu, mental zorluklar ve kaygı konuları ele alınacaktır.

Kazanacakları farkındalıkla hem kendi hayatlarında hem de evlerine döndüklerinde çevrelerindeki gençlerin hayatlarına pozitif etki yaratmalarını amaçlayan aktiviteler projeye dahil edilmiştir.

Katılımcı Profili: 18-30 yaş arasında olmak, projenin tüm aktivitelerine katılabilecek, faaliyetler sırasında ve daha sonra kendi local topluluğunda workshop yürütebilecek düzeye olmalıdır,

 

Proje konusu hakkında bilgi/ilgi/deneyimi olan, en az orta seviyede İngilizce dil bilgisine ve becerisine sahip genç dahil edilecektir.

Proje sırasında yeme-içme ve konaklama masrafları ev sahibi organizasyon tarafından karşılanacaktır. Projenin seyahat bütçesi 275 EUR’dur.

 

Geri ödemesi ise bütün biletlerin koordinatörlere ulaşmasının ardından 1 ay içinde %50si geri ödenecek; diğer %50 ise projenin final raporunun Ulusal Ajans tarafından onaylanmasını takiben yapılacaktır.

Son başvuru 30 mayıs saat 17:00

 

Başvuru formuna erişmek için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version