Site icon Erasmusgram

Sırbistan 7 Günlük Erasmus+ Eğitim Kursu

Avrupa’daki gençlerin, gerçekleri kontrol etme yetenekleri ve Medya ve Bilgi Okuryazarlıklarını (MIL) geliştirerek sürekli mevcut kasıtlı yanlış bilgi akışını alt etmek için yetkilendirmeye ve bilgiye ihtiyaçları var.

 

Yeni okuryazarlık uygulamalarına erişim, giderek artan bir şekilde temel bir insan hakkı ve demokratik toplumlarda sosyal ve sivil katılım için gerekli bir koşul olarak görülmektedir.

Yaygın öğrenme de dahil olmak üzere eğitim, yeterli medya okuryazarlığı ve sahte haberleri tespit etmede hızlı kontrol yeteneği yoluyla eleştirel düşünceyi artırmak ve güçlendirmek için en güçlü araçtır.

 

Gençler arasında farkındalık yaratma ve onlara sorumlu ve eleştirel medya tüketimi hakkında bilgi verme becerisinin ellerinde olduğu, başta gençlik eğitmenleri olmak üzere alıcıları eğitmek,

Ayrımcılığa ve sahte haberlerin telkin edilmesine karşı direncin oluşturulmasına yardımcı olur ve herkes medyayı bilinçli ve sorumlu bir şekilde kullanır.

 

Eğitim kursu, Avrupa Komisyonu programı ERASMUS+ ve Alman Ulusal Ajansı’nın desteğiyle uygulanmaktadır.

Seyahat Giderleri (Erasmus+ yönergelerine göre), konaklama, yemek ve planlanan faaliyetler proje bütçesinden karşılanacaktır.

 

Seyahat masraflarını aşağıda listelendiği gibi en ucuz olasılıklar temelinde tazmin eder,

ör. ikinci sınıf tren biletleri, APEX uçuşları vb. eğitimden ve tüm ORİJİNAL biletlerin, faturaların, faturaların, makbuzların, biniş etiketlerinin/kartlarının vb. alınmasından sonra banka havalesi ile. Erasmus + programının kılavuz ilkelerine göre geri seyahat yapılmalıdır.

PROJE SEMİNER 22 MAYIS TARİHİNDE 19:30’DA (AKŞAM YEMEĞİ) BAŞLAYACAKTIR.

LÜTFEN SEYAHAT DÜZENLEMELERİNİZİ BUNA GÖRE YAPINIZ !!!

22 MAYIS 2022 VARIŞ GÜNÜ 30 MAYIS 2022 ÇIKIŞ GÜNÜ

Programa toplam 32 katılımcı katılacaktır.

Avusturya , Kıbrıs, Estonya , Fransa, Almanya , İtalya , Litvanya ,Romanya , Sırbistan ve Türkiye.

 

Başvuru için formu indiriniz ve doldurunuz akabinde grid.erasmus@gmail.com mail adresine yollayınız.

Formu indirmek için tıklayınız APLICATION_FORM

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version