Site icon Erasmusgram

Sırbistan 2 Günlük Erasmus+ Eğitim Kursu

FundYOUth eğitim kursu, gençlik kuruluşlarının dayanıklılıklarını sürdürülebilir bir şekilde güçlendirmeleri için finansman kaynaklarını çeşitlendirmeleri ve uyum sağlama kapasitelerini geliştirmeleri amacıyla tasarlanmıştır.

 

Pandemi süreci, gençlik çalışmalarının ve örgütlerinin kırılganlıklarını açığa çıkarırken, aynı zamanda birçok öğrenme ve gelişim fırsatı sunmuştur.

 

Direnç ve sürdürülebilirliği sık sık konuşuruz, ancak bunları nasıl elde edebileceğimize dair somut adımlar atmak önemlidir.

 

FundYOUth eğitim kursuna katılarak, çeşitli finansman fırsatları hakkında farkındalığınızı artırabilir, kurumsal kapasitenizi güçlendirebilir ve stratejik adımlar atarak kurumsal dayanıklılığınızı artırabilirsiniz.

 

Hedefler bölümünde yer alan amaçlara ulaşmak için FundYOUth eğitim kursunda çeşitli konular ele alınacaktır.

 

Kurs kapsamında finansman kaynakları ve çeşitli finansman fırsatları hakkında bilgi verilecek, gençlik kuruluşlarının kendi kurumsal kapasitelerini anlamalarına yardımcı olacak eğitimler verilecektir.

 

 

Ayrıca kurumsal dayanıklılık ve büyüme sağlamak için stratejik ve taktiksel adımlar atılması gerektiği konusunda bilgi ve beceriler kazandıracak çalışmalar gerçekleştirilecektir.

 

FundYOUth eğitim kursuna katılan gençlik kuruluşları, daha fazla uyum sağlama ve finansman kaynaklarını çeşitlendirme kapasitelerini geliştirdikleri için daha dayanıklı hale geleceklerdir.

 

Aynı zamanda, öğrendikleri bilgileri ve becerileri kuruluşlarındaki günlük gerçekliğe dönüştürerek kurumsal kapasitelerini de güçlendirebileceklerdir.

 

 

Finansal destekler:

 

Program kapsamında seyahat masrafları, konaklama ve yemek karşılanacaktır.

 

22-23 Haziran 2023 tarihinde Belgrad Sırbistan’da gerçekleşecektir.

 

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version