Site icon Erasmusgram

Şimdi İspanyolca Öğrenin: Hepsi Bir Arada Bilgi Kursuna Kaydolun

Kursa 1 gün içerisinde kaydolursanız ömür boyu ücretsiz erişim sağlayabilirsiniz.

Kurs neler sunmaktadır?

3 makale

48 indirilebilir kaynak

2 pratik test

Kurs 8 bölümden oluşmaktadır.

31 ders bulunmaktadır. 4 saat 46 dakika toplam uzunluğa sahiptir.

Şimdi İspanyolca Öğrenin, diledğiniz zaman ilerletebileceğiniz kurs ile İspanyolca öğrenmek isteyenler için Latin Amerika İspanyolcasının tüm yönlerini kapsar

Bu Kurs ile Neler Öğreneceksiniz?

Latin Amerika İspanyolcası

İspanyolca dilbilgisi kuralları ve kelime hazinesi

İspanyolca konuşma ve konuşma becerileri

İspanyolca yazma becerileri

İspanyolca dinleme becerileri

Kurs Açıklaması

Şimdi İspanyolca Öğrenin: Hepsi Bir Arada Bilgi Kursu, bir sınıfın dil konusunda dil beceri eksikliğini veya zaman kısıtlamalarını ortadan kaldıran, her seviyeden (yeni başlayanlardan deneyimlilere) öğrencilere kendi hızlarında ve ulaşılabilir bir şekilde öğretmek için oluşturulmuş yoğun bir Latin Amerika İspanyolca kursudur.

Bu kurs size sadece basit bir selamlamayı veya temel isimleri nasıl söyleyeceğinizi öğretmekten daha derine iner, aslında etkileşimli video dersleri, dersler ve yalnızca kaynaklar aracılığıyla ilk gününüzde dilde konuşma ve yazma ile meşgul olmanızı ve katılmanızı sağlamayı amaçlar.

Bu kursta ayrıca, aşırı karmaşık teknik dil veya terminoloji ile çıkmaza girmeyeceksiniz ve genellikle bir sınıf ortamında bulunup öğretildiği gibi çoğu öğrenci için geçerli olmayan şeyler öğrenmeyeceksiniz.

Dolayısıyla, İspanyolca ile daha önce hiç deneyiminiz olmasa da, yeterli miktarda bilgi sahibi olsanız da veya sadece bilgi tazelemek istiyorsanız, bu kurs sizin için önemli bir kurstur, çünkü gerçekten İspanyolca konuşmaya başlamak ve rahat bir şekilde mola vermek isteyenler için hazırlanmıştır.

Ezberlemenin ötesine geçerek İspanyolca bilgilerinin engelini aşarak. İspanyolca becerilerinizi bir alanda geliştirmek, hiçbir şey bilmemek veya temel bilgilere geri dönmek istiyorsanız, bu kurs İspanyolca’nın konuşma, okuma, yazma, dinleme ve daha fazlası gibi birden çok temelini kapsar.

Bu kurs için uygun:

Latin Amerika İspanyolcası öğrenmek isteyenler

İspanyolca öğrenenler

Dil öğrenmek isteyenler

Ücretsiz kaydolmak için tıklayınız

Exit mobile version