Site icon Erasmusgram

Sıfırdan İleri Düzey Tüm Konular C++ ile Programlama Kursu

Kursa 2 Gün içerisinde kaydolursanız ömür boyu ücretsiz erişim sağlayabilirsiniz.

Kursun anlatım dili Türkçe

Kurs 17 bölümden oluşmaktadır.  34 ders bulunmaktadır.  2 saat 41 dakika toplam uzunluğa sahiptir.

Kurs 1 tane indirilebilir kaynak sunmaktadır.

Kurs sonunda bitirme sertifikası alabileceksiniz.

Kurs hocası Burcu Ülke

Bu Kurs ile C++ Programlama Dili ile ilgili Detaylı bir şekilde tüm konuları öğreneceksiniz.

Bu Kurs için Minimum seviyede Programlama Bilgisine sahip iseniz avantaj sağlayacaktır.

C++ ile Programlamayı öğrenin.

Kurs Açıklaması

Nesne tabanlı programlamalar,  uzun senelerdir bütün dünya tarafından sıkça kullanılıyor.

Nesne tabanlı programlama dilleri arasından en önemli olanlardan birisi ise C++ programlama dilidir ve  bu eğitim sayesinde  bütün detaylarıyla ele alınmıştır.

C++ programlama dili C dilini baz almış olan programlama dili ve sistem programlama olarak sıklıkla kullanılıyor.
C dilini ileri bir seviyeye götürmek için geliştirilmiş olan bu dil , nesne tabanlı programlamanın özelliklerini taşımaktadır.

Bu eğitim ile nesne tabanlı eğitim dilleri arasından popülerliğiyle dikkat çeken C++ programlama diliyle basit bir seviyeden başlayarak ileri seviyeye dek bütün detaylarına değinip örneklerle anlatılması hedeflenmiştir.

Eğitimde ise başlangıç kısımlarda programlama dili temelleri olarak da bilinen basit veri yapılarını, döngüleri, fonksiyonları ve  diziler  anlatılmaktadır.

Geriye kalan  ileri seviye konuları ise nesne tabanlı programlama özellikleri kısmında bulunan  sınıflar, miras alma, çoklu işlev, hazır kütüphaneler  tarzında konuların anlatılması sağlanmıştır.

Sınıf ve nesnelerin tanımlanmasının nasıl olduğu, miras almayı programlama içerisinde gerçekleşmesinin nasıl olduğu uygulamalar ile anlatılmaktadır.

Eğitim veriliyor fakat bunun kalıcı bir şekilde olmasını sağlamak için ders sonlarında uygulama içeren örnekler verilmiştir.

Bu uygulamaların tekrarı sağlanmalı, eğitimde bulunan kodlar eğitmen ile birlikte yazılması tavsiye ediliyor. Eğitimin sonunda ise C++ dilinde önemli terimler eklendi.

Programlama için yeni başlayan ya da  programlama altyapısını diğer diller öğrenip zenginleştirmeyi isteyen programcılar için de yarar sağlayacağı düşünülüyor.

Kursun sonunda üniversitede ve lise öğrencileri için programlama dersinde verilecek ödev ve uygulamaları kolaylıkla yapacak seviyeye geleceksiniz. Eğitim sonunda ise değişik örnekleri de çözüp geliştireceksiniz.

Kursa ücretsiz kaydolmak için tıklayınız

Exit mobile version