Site icon Erasmusgram

SBKV Sezgin Baran Korkmaz Vakfı Burs Başvuru Duyurusu

SBKV Sezgin Baran Korkmaz Vakfı; öncelikli olarak ekonomik imkanı kısıtlı olan gençlere burs desteğini sunmasıyla,  gençlerin toplum için daha faydalı hâle getirilmesi , özgüveni yüksek birey olmasını maddi ve manevi katkıda bulunmasını amaçlar.

Başvuru Koşulları Nelerdir ?

SBKV Sezgin Baran Korkmaz Vakfı Yol Arkadaşlığı Bursu, yurt içi ile sınırlı kalmıyor. Yurt dışında da öğrencilere destekliyor. Talebinizin olduğu burs için internet ortamında burs başvuru formunu doldurması gerekmektedir.
Başvuru Şartları; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması , Gelir durumunu göz önünde alarak maddi destek ihtiyaç sahibi olması , Devlet üniversitesine yerleşmiş olması , Vakıf üniversitesinde okuyorsa  %100 bursu  kazanmış olması, Ara sınıfta okuyan adaylar ise not ortalaması 3.00 veya  üstünde  olması , Bir üst sınıf için geçiş hakkı kazanmış olmasıdır.

Burs Kesilmesinin Sebepleri Nelerdir ?

Öğrencinin gelir durumuyla ilgili yaşanacak olan değişiklik. Öğrenci,   kazanmıl olduğu okul ile ilişiğin kesilmesi. Öğrenci, kazanmış olduğu  okul tarafından uzaklaştırma cezasıyla cezalandırılma alması. Öğrenci, her eğitim döneminin sonunda not ortalaması 3.00 altına düşmesidir.

Son Başvuru Tarihi 15 Eylül 2020.

Burs Başvuru Formu İçin Tıklayınız!

Exit mobile version