Site icon Erasmusgram

Rusça & İngilizce Konuşma Kulübü – Online ve Ücretsiz

Online olarak düzenlenecek Rusça & İngilizce Konuşma Kulübünün başvurusu devam ediyor. Online olarak gerçekleştirilecek bu atölyeye başvuru Türkiye’nin her yerinden kişilere açıktır.

Çanakkale Koza Gençlik Derneği tarafından yürütülecek ve derneğin ESC Gönüllüsü Anna ERMOLENKO’nun moderatörlüğünde ücretsiz bir şekilde İngilizce Konuşma Kulübü ve Rusça Konuşma Kulübü için katılım sağlamak ister misiniz?

 

Atölye tamamen ücretsizdir. Ücret talep edilmemektedir.

Çanakkale Koza Gençlik Derneğinin edindiği ilke, gençlerin sosyalleşmesini sağlarken ayrıca eğlenmesi ve eğlendirmesidir. Bu atölyelerde yaş sınırı yoktur.

Öğrenci olan ve olmayan kişiler de katılabilir

Katılımcı olmak istiyorsanız bunun için bir yaş sınırlandırması yoktur. Her yaştan kişiler başvuru yapabilir. Öğrenmeyi, sosyalleşmeyi, eğlenmeyi isteyen herkes başvuru yapabilir.

Dil atölyelerinin gayesi gramer öğretmek değildir, günlük konuşmayı pratikleştirerek İngiliz/Amerikan ve Rus kültürüyle ilgili bilgi edinmenizi sağlamaktır. Bu atölyede her seviyede kişiler olacaktır.

 

Bu atölyenin sonunda sertifika/katılım belgesi verilmeyecektir fakat atölye size eğlenceli bir periyod vaat ediyor

Atölye katılımcılarının seçimi, başvuru formuna verilen cevaplar ile belirlenecektir. Whatsapp grubu kurularak detaylı bilgilendirme olacaktır.

Atölyeler “Zoom” platformu üzerinden olacaktır. Bu yüzden herhangi bir şehirden katılım sağlayabilirsiniz. Başvurular Türkiye’nin her yerinden açıktır.

Atölye veya etkinliklere katılım sağlayabilmeniz için üye veya gönüllü olma zorunluluğu bulunmamaktadır.

 

Atölyenin anlatım dili ingilizcedir.

Atölyenin başlangıç tarihi:  23 OCAK 2021 CUMARTESİ

Atölye için son başvuru tarihi: 19 Ocak 2021 Salı

Başvuru için tıklayınız
Exit mobile version