Site icon Erasmusgram

Rusça Eğitim A1 Kursu ( ÜCRETSİZ )

Rusça A1 Eğitimini alarak dünyanın en gözde dilleri arasından gösterilen Rusça dilini temel seviyede öğreneceksiniz. Kariyeriniz, öğreniminiz, turist veya hobi olarak öğrenerek, kendi gelişiminizde farkı yaratarak farklı külütürde olan insanlarla tanışayarak iletişim kurabilir ve Rus diliyle ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz.

Dersleri  canlı derslerle, videolarla, ders notlarıyla ve ilgili dokümanlarla öğrenebileceksiniz. Eğitimde tüm bunlar  mevcut.

Rusça Kursu Almanızın  Amacı

Rusça dilini öğrenmeniz  için  ve bulunduğumuz çağ şartlarında gereklilik olan Rusçayı öğrenmeniz için  sebepleriniz mutlaka vardır .  Kariyerinizin daha kıymetli olması, arkadaş çevrenizi genişletmek istiyor oluşunuz, Rusya seyahatiniz için iletişim sorununu çözmek ve temel seviyede anlaşmak,  Rusyanın kültürünü daha yakından tanışmak

Rusça derslerini istediğiniz yer, istediğiniz zaman zarfında takip edebilirsiniz. Çalışmalarınızı esnek olarak olarak sürdürme imkanı elde edersiniz . Her ne sebeple Rusça öğrenmek istesek de iş veya eğitim hayatındaki yoğun tempodan dolayı zaman bulamayabiliriz. Rusça uzaktan eğitim programımızla istediğiniz yerde istediğiniz zamanda dersleri takip edebilir, çalışmanızı esnek bir şekilde sürdürebilirsiniz. Bu eğitim ile öğrenciler temel sevieyede kendisini ifade etmelerini ve bu seviyeye ulaşmasını sağlamak kursun amacıdır.

Verilecek olan Sertifika ile ilgili Bilgi

Eğitimi tamamladığınızda, eğitim boyunca öğrendiğiniz bilgi ve örnekler doğrultusunda sınav olursunuz. Yapılacak olan bu sınav sonucunda geçerli notu alıp başarılı olursanız ücretsiz bir şekilde sertifika kodu veya başarı sertifikasını alma fırsatı elde edeceksiniz.
Başarı sertfikası özel ve resmi kurumlar tarafından geçerli olmaktadır.

Kurs ile daha detaylı bilgi ve ücretsiz kaydolmak için tıklayınız

Exit mobile version