Site icon Erasmusgram

Romanya Yaz Dönemi 5 Haftalık Gönüllülük Projesi

FAALİYET AÇIKLAMASI

Bu proje, grup faaliyetletini ve yaşam tarzı değişikliklerini kolaylaştırarak sürdürülebilirliği ve çevre dostu yaşamı teşvik etmeyi amaçlıyor.

 

Planlanan faaliyetler arasında topluluk temizliği, enerji denetimleri, atık azaltma kampanyaları ve devlet kurumları, işletmeler ve çevre grupları gibi yerel kuruluşlarla ortaklıklar yer alır.

 

Proje, toplumu meşgul etmeye, farkındalık oluşturmaya ve sürdürülebilir uygulamalar için destek oluşturmaya odaklanıyor.

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Konaklama bir lise yurdunda, 4 kişilik/oda, ortak banyo ve mutfak olacaktır. Festivalde kalırken kamp yapacaksınız (iki kişilik çadır sağlıyoruz), ortak banyo.

 

Ayrıca Harçlık da sağlıyoruz (yemek masrafları dahil): 320 euro/kişi başı (konakladığınız süre boyunca)

Seyahat masrafları karşılanacaktır.

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Proje süresince çevre sorunları ve sürdürülebilir uygulamalarla ilgili çeşitli eğitim olanakları sağlıyoruz.

İklim değişikliği, biyoçeşitlilik, atık yönetimi gibi konularda eğitim atölyeleri Kompostlama, geri dönüşüm, ileri dönüşüm gibi konularda beceri geliştirme atölyeleri Gönüllülerin çevre ile ilgili kendi bilgi ve deneyimlerini paylaşabilecekleri akranlar arası öğrenme ve beceri paylaşım oturumları sorunlar.

Gönüllülerin yeşil bir projeyi baştan sona nasıl tasarlayacaklarını ve yürüteceklerini öğrenebilecekleri proje planlama ve uygulama oturumları.

KATILIMCI PROFİLİ

18-30 yaş arası – yaratıcı ve geri dönüşüm ve ekoloji konusundaki becerilerinizi toplumla paylaşabilen – gerçek bir doğa aşığı ekoloji ve çevre konularına ilgi – minimalist bir yaşam tarzına ve çeşitli etkinliklere uyum sağlayabilen

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version