Site icon Erasmusgram

Romanya , Timisoara 6 Günlük Gençlik Değişimi

Romanya gençlik değişimi projesi için katılımcı çağırısı!

🕵️‍♀️ 18-30 yaş arasındaki adaylar başvurusunu yapabilir.

✅ KİMİN İÇİN? 4 Genç + 1 Grup Lideri

 

 

“You are not alone” isimli hareketlilik 27 Mayıs – 3 Haziran tarihleri arasında Romanya’nın Timisoara şehrinde (27 Mayıs – geliş günü ve 3 Haziran – ayrılış günü) gerçekleşecektir.

 

You are not isimli proje, gençler için ruh sağlığına odaklanacak bir gençlik değişimidir. Bu süreçte katılımcılar, duygulara, kişisel bakıma ve iyi oluşa odaklanarak ruh hallerini neyin etkilediğini ve motivasyonlarını artırmanın yollarını keşfedecekler.

 

Gençlik değişimi, bir dizi deneyimsel öğrenme fırsatı, yaygın eğitim yaklaşımları, hikaye anlatımı, katılımcı sanat, farkındalık ve vücut hareketleri kullanılarak gerçekleştirilecektir.

 

You are not alone isimli proje aşağıdaki hedeflere ulaşmayı amaçlamaktadır:

 

Ruh sağlığı, duygu psikolojisi ve farkındalık uygulamaları alanında bilgi sahibi olur;

Hikaye anlatımı, katılımcı sanat ve spor etkinliklerinin duygularımızı ifade etme ve birbirimizle bağlantı kurma yolları olarak kullanılması;

 

Kendi ruh sağlığınıza ve başkalarına karşı şefkatli ve empatik tutumlar geliştirin.

Gençlik değişimi, Avrupa Konseyi tarafından Gençlik Merkezleri Kalite Etiketi Sertifikası (2016-2023) ile akredite edilen Romanya’daki tek gençlik merkezi ve Avrupa’daki bu tür 14 merkezden biri olan Timisoara’daki Gençlik Evinde (Casa Tineretului) gerçekleştirilecektir. .

 

Lütfen Dikkat:: Başvurularınız başvuru formu üzerinden değerlendirilecektir ve formu İngilizce olarak doldurmanız gerekmektedir.

İletişim Maili: bolu.project@gsb.gov.tr

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version