Site icon Erasmusgram

Romanya , Târgu Frumos Gönüllülük Projesi

AKTİVİTE AÇIKLAMASI

Projede hareketlilik boyunca dört alternatif müze geliştirmemize yardımcı olacak dans geçmişi olan bir gönüllü aranıyor.

Gönüllü, sanatsal becerilerini ve bilgilerini gençlere ve yerel topluluklara paylaşmak için yaygın eğitim, öğrenme araçları dünyasını keşfedecek.

 

Çalışma programı, kendini ifade etme ve inisiyatif almayı sağlayacak çok esnek ve destekleyici bir ortamda, öğle tatilleri dahil haftada 38 saattir.

 

Sonunda gönüllü, değerli bir sanatsal portföy ve bir Avrupa sertifikası alacak. Deneyimsel müzelerin konuları şunlardır:

Roma topluluğu, Yahudi topluluğu ve Holokost Târgu Frumos, Cucuteni tarih öncesi kültürü ve Rumen Folkloru. Gönüllü, çocukları, gençleri ve yetişkinleri yaratıcı süreçlere dahil ederek alternatif sergilerde farklı dans performansları yaratacak, kolaylaştıracak ve dahil edecek.

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Gençlik merkezimizde (Act House, Cucuteni no.8, oraș Târgu Frumos, jud. Iași, Romanya) çift kişilik odada konaklama sağlayacağız. Ayda 150 euro (yemek parası) ve günde 3 euro (cep harçlığı) alacaksınız. Bu paralar Târgu Frumos’taki yaşam standartlarına yetiyor.

Seyahat masraflarını toplu olarak geri ödeyeceğiz ve bize nasıl ulaşacağınız konusunda size yardımcı olacağız. Târgu Frumos, Yaş’a yakın küçük ve güvenli bir kasabadır. Iași, Romanya’nın en büyük ikinci şehridir ve Romanya’nın kültür başkenti olarak kabul edilir.

ETKİNLİK SIRASINDA EĞİTİM

 

Öğrenme fırsatları olarak her gönüllünün ihtiyacına göre eğitim desteği sunacağız. Rumence dil kursundan, liderlik, ekip oluşturma, proje yönetimi, yaygın eğitim, katılımcı sanatlar, kültürlerarası öğrenme vb. konulardaki eğitimlerden bahsedebiliriz. Gönüllülerin öğreneceği, keşfedeceği ve diğer gönüllülerle tanışacağı Romanya Ulusal Ajansı.

 

KATILIMCI PROFİLİ

Eğer bir sanatçıysanız (18 ila 30 yaş arası), deneyim veya eğitim düzeyi ne olursa olsun, Arts Lab 4.0 projesi tam size göre olabilir!

Dansı yenilikçi bir şekilde keşfederek ekibimizin bir parçası olacak ve dört alternatif müzede bir sanat olarak yer alacaksınız.

Müzeler, bir sanatçı olarak kariyerinizin önemli bir parçası olacak, ancak aynı zamanda yerel topluluklar için yeni fırsatlar oluşturacak ve yerel gençlere öğrenme ve kültürleriyle bağlantı kurma şansı verecek.

 

 

Başvurunuzu tamamlamak için bu formu doldurmanız gerekmektedir: Başvurmak için tıklayınız

Projenin bilgi paketine erişmek için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version