Site icon Erasmusgram

Romanya , Târgu Frumos : 6 Ay Gönüllülük Projesi

FAALİYET TANIMI:

Arts Lab 2024-2025 başvuruları burada! Eğer en büyük tutkunuz sanat ise ve sanat misafirliği, gençlerle birlikte yaratıcı enstalasyonlar ve sanat eserleri tasarlama, festivaller ve etkinlikler düzenleme, Erasmus+ projelerini koordinasyonu gibi çeşitli etkinliklere katılmak istiyorsanız, işte size büyük bir fırsat!

 

Çalışmalarınız, şehrimizdeki dört deneyimsel müzenin bir parçası olacak ve size gerçek anlamda dönüştürücü bir deneyim sunacak.

 

Çok iş olacak ama aynı zamanda çok sevinçli olacak. Asla yapabileceğinizi düşünmediğiniz şekillerde öğrenecek ve keşfedeceksiniz. Deneyimin sonunda, hayallerinizi takip etmenize yardımcı olacak güçlü bir portföy oluşturmuş olacaksınız!

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ:

 

Konaklama, Act House’da (Cucuteni no.8, Târgu Frumos, Iași, Romanya) çift ve üç kişilik odalarda sağlanacaktır. Aylık 150 euro (yemek parası) ve günlük 4 euro (harçlık) alacaksınız. Seyahat masraflarınızı toplu olarak karşılayacağız ve bize ulaşmanızda size yardımcı olacağız.

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM:

 

Eğitim programımız, Romence dil eğitimi, yaygın eğitim ve Romanya Ulusal Ajansı tarafından sunulan iki eğitimi içerir.

 

Ayrıca, diğer tutkulu gönüllülerle işbirliği yapma ve eski Arts Lab katılımcılarından benzersiz deneyimler hakkında bilgi edinme şansına sahip olacaksınız.

 

Gönüllülerimiz Arts Lab’ı sık sık hayat değiştiren bir deneyim olarak tanımlarlar ve uzun vadede iletişimde kalmayı amaçlarız. Aslında, 2028’de 100 Arts Lab gönüllüsü için bir konferans planlıyoruz!

KATILIMCI PROFİLİ:

Rüya takımlarımızı bulmak zaman alır, bu yüzden 2024-2025 seçimlerine şimdiden başladık. Gönüllülerimiz, sanatsal profilleri, azimleri ve bağlılıklarıyla öne çıkarlar.

 

Eğer yaratıcı bir zihne sahipseniz, 18-30 yaş arasındaysanız, bir sanat portföyünüz varsa, çalışkan ve her ay farklı bir konuyu keşfetmeye istekliyseniz,

Seyahat etmeyi ve yüzlerce kişiyle tanışmayı ve işbirliği yapmayı seviyorsanız, altı ay boyunca odanızı iki oda arkadaşınızla paylaşma ve birlikte çalışma konusunda uygun hissediyorsanız, başvurunuzu yapmanızı öneririz.

 

Başvuru formuna erişmek için tıklayınız

 

ÖNEMLİ: Whatsapp ve Telegram kanallarımıza katılarak fırsatlardan anından haberdar olmak için ister misiniz?

Erasmusgram WhatsApp Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız

 

Erasmusgram Telegram Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız
Exit mobile version