Site icon Erasmusgram

Romanya , Karpat Dağlarında 8 Günlük Erasmus+ Projesi

Romanya’da bir eğitim kursu için BULGARİSTAN, TÜRKİYE, ROMANYA, HIRVATİSTAN, ESTONYA, LETONYA, LITVANYA’dan katılımcılar  aranıyor

Konu, gençlerin dahil edilmesine yardımcı olabilecek yaygın eğitim yöntemlerinin teşviki ile ilgilidir.

Yer: Vatra Dornei (Karpat Dağları)

Proje tarihleri (Varış/Gidiş ile birlikte): 6-15 Haziran 2022

Varış havaalanı: Cluj Napoca (CLJ)

Seyahat bütçe limiti: 275 EURO (Bulgaristan hariç, 180 EURO ile)

Yaş: 18+, üst yaş sınırı yok

Gençlerle çalışanların, uzmanlaşmış bir STK’da çalışmadıkları sürece, imkanları kısıtlı gençleri dahil etmekten kaçınarak homojen grupları tercih ettiklerini fark ettik.

 

Kapsayıcı faaliyetler konusundaki deneyimimiz ve ortaklığımız bize bu konuda geniş ölçekli bir tablo sunmuştur; bu da, imkanları kısıtlı gençleri gençlik projelerimize dahil etmenin programı büyük ölçüde zenginleştirdiğini ve uzun vadeli faydalar sunduğunu açıkça göstermektedir.

Sadece grup için değil, aynı zamanda topluluklar için de sürdürülebilir ve kapsayıcı modeller ve yöntemler yaratmak ve teşvik etmektir.

Uluslararası gençlik alanında teşvik etmek istediğimiz bu inanç ve değerlere dayanarak, (her iki tarafta da) acil içerme ihtiyacına dayanmaktadır.

 

Ayrıca, “Gençler için E+eğitim Yap” aracılığıyla kültürlerarası iletişimi teşvik edeceğiz, yargılayıcı olmayan düşünceyi geliştireceğiz, hoşgörülü ve işbirlikçi tutumları teşvik edeceğiz, böylece daha kapsayıcı bir toplum inşa etmeye katkıda bulunacağız.

Faaliyetlerimizin amacı, genç çalışanları dahil etme, çok kültürlülük, kültürlerarası diyaloğu teşvik etme ve hoşgörülü ve saygılı tutumlar geliştirme ruhu içinde eğitmektir.

 

%100 gelmeye kararlıysanız, lütfen başvuru formunu doldurun, sizinle iletişime geçelim:

Projenin bilgi paketine erişmek için tıklayınız

 

Başvuru formunu ingilizce doldurunuz. Doldurmak için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version