Site icon Erasmusgram

Romanya , Costinesti 8 Günlük Erasmus+ Gençlik Değişimi

Erasmus+ Gençlik Değişimi

Proje Tarihleri: 24 Kasım – 03 Aralık 2022

Projenin Gerçekleşeceği Ülke: Romanya Proje Ortak Ülkeleri: Romanya, Yunanistan, Polonya, Türkiye, Hırvatistan, Litvanya

Katılımcı Sayısı: 6 Genç (18-30 Yaş) + 1 Lider (18+)

 

Projenin amacı:

1. Proje sonunda katılımcılar özgüvenlerini artıracak ve işgücü piyasasına hazır olacaklardır.

2. Proje sonunda katılımcılar yeni kültürel yetkinliğe sahip olacaklardır.

3. Proje sonunda, çok az fırsatı olan katılımcılar, yerel toplulukta daha kapsayıcı olacak ve yeni kilit yetkinlikler kazanacaklar.

 

Organizatörler hakkında:

Dernek, gençliği geliştirmeyi, imkanları kısıtlı olanlara yardım etmeyi, ayrımcılığa uğrayan gençlerin topluma entegrasyonunu sağlamayı ve gençliğin inisiyatifini teşvik etmeyi amaç edinmiş bir gençlik sivil toplum kuruluşudur.

Derneğin 18-30 yaş arası hem kentsel hem de kırsal kesimden gelen 35 üyesi bulunmaktadır. Bu proje ile gençlerin yeteneklerini, tutumlarını ve bilgi birikimlerini geliştirmelerini ve tüm bunların beceri setlerinin genişletilmesini sağlamaktır.

 

 

Üyeler, gençlerle yaygın faaliyetlerde bulunmak için gerekli deneyime sahip olarak, çoğu Avrupa ülkesinde Erasmus Plus kapsamında uluslararası projelere katılma şansına sahip oldular.

Kültürel, sosyal ve ekonomik kalkınma için gençlerle birlikte çalışıyor. Mevcut toplumumuzda fırsat eşitliğini sürdürüyor.

 

 

Projenin bilgi paketine erişmek için tıklayınız  Not: Başvuru formu bu bilgi paketinin içindedir.

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version