Site icon Erasmusgram

Romanya , Cogealac Uzun Dönem Gönüllülük Projesi

AvantGarden projesi ile güzel ülke Romanya’da hayatınızın macerasını yaşamaya hazır olun!

Bir gönüllü olarak, Cogealac’ta kırsal kesimdeki gençler için güvenli ve heyecan verici bir alan yaratmayı amaçlayan bir ekibin parçası olacaksınız.

 

Göreviniz, eğer kabul ederseniz, yaygın öğretim yöntemlerini kullanarak gençler için eğitim, kültür ve sanat etkinlikleri planlamayı ve organize etmeyi içerecektir.

 

Ana dilinizi paylaşma, sanat ve el sanatları üzerine atölye çalışmaları yürütme ve hatta tiyatro kursları verme fırsatına sahip olacaksınız!

 

Bu deneyimden yalnızca değerli beceriler ve bilgiler kazanmakla kalmayacak, aynı zamanda diğer toplulukların verimli inşaat teknikleri yoluyla alan kısıtlamaları gibi zorlukların üstesinden gelmelerine yardımcı olacak araçlarla donatılacaksınız.

 

 

Öyleyse meydan okumaya hazır mısın? AvantGarden projesine katılın ve Romanyalı gençlerin hayatlarında bir fark yaratın!

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Tam donanımlı bir mutfak, Wi-Fi ve hatta Romen SIM kartları da dahil olmak üzere ihtiyacınız olan her şeyin bulunduğu rahat bir evde yaşıyor olacaksınız! Ve bölgeyi keşfetmek isterseniz, aktiviteleriniz ve boş zamanınız için bir arabaya erişiminiz olacak.

 

Ayrıca, günlük 5 € yemek yardımı ve 3 € harçlık alacaksınız. Yemek yapmaktan siz sorumlu olacaksınız ama merak etmeyin yerel tarifleri denemek ve bunu yaparken yeni arkadaşlar edinmek için bolca zamanınız olacak. Ve en iyi kısım? Seyahat masraflarınız karşılanacaktır. O halde çantalarınızı toplayın ve unutulmaz bir deneyime hazır olun!

 

 

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Projenin ilk ayı tamamen eğitim ve göreve başlama ile ilgili. Hızlanmak için kapsamlı bir oryantasyon alacaksınız ve ardından proje yönetimi, ekip çalışması, iletişim ve liderlik becerileri geliştirmek için atölye çalışmaları ve uygulamalı eğitimlere dalacaksınız.

 

Sürdürülebilir tarım, çevre eğitimi ve toplum gelişimi gibi konuları da ele alacağız, böylece başarılı olmak için ihtiyacınız olan her şeye sahip olacaksınız. Merak etmeyin, her şey iş ve oyun olmayacak! Her şeyi canlı tutmak için bazı eğlenceli ekip oluşturma etkinlikleri karıştıracağız. Öyleyse öğrenmeye ve büyümeye hazırlanın.

 

KATILIMCI PROFİLİ

 

Yaygın eğitim konusunda tutkulu ve kırsal kesimdeki gençlerle çalışan hevesli ve proaktif gönüllüler arıyoruz. Belirli bir beceri veya deneyim gerekli değildir, ancak olumlu bir tutum ve öğrenmeye istekli olmak şarttır!

Herhangi bir özel yeteneğiniz veya ilgi alanınız varsa, bunları duymayı ve bunları projeye dahil etmenin yollarını bulmayı çok isteriz.

 

Uluslararası bir ekip olarak çeşitliliğe değer veriyoruz ve her geçmişe ve kültüre sahip gönüllüleri memnuniyetle karşılıyoruz. Yeni bir maceraya hazırsan, Cogealac’ta bize katıl ve gençlerin hayatlarında bir fark yarat!

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version