Site icon Erasmusgram

Romanya , Cluj-Napoca Erasmus+ Seminer

Seminere toplam 200 kişi katılacaktır

Europe Goes Local stratejik işbirliği, 4. Avrupa etkinliğini 17-19 Mayıs 2022 tarihlerinde Cluj-Napoca’da gerçekleştirecek.

 

Avrupa Gençlik Çalışması Gündemi, yerel ve Avrupa düzeyi arasında köprüler oluşturmak için bir araç olarak Avrupa Yerel Oluyor’a atıfta bulunuyor.

4. Avrupa EGL Etkinliği, belediye düzeyindeki gençlik çalışması paydaşlarının buluşabileceği, görüş alışverişinde bulunabileceği ve görüş bildirebileceği, ortak faaliyetler oluşturabileceği ve birbirlerinden öğrenebileceği bir forumdur.

 

2022, “gençlere gelecek için daha fazla ve daha iyi fırsatlar” vermeyi amaçlayan Avrupa Gençlik Yılı. Yerel gençlik çalışmalarının geliştirilmesi, gençlerin ihtiyaçlarının karşılanmasına güçlü bir şekilde katkıda bulunur.

Konferansın katılımcıları, genç dostu bir ekosistemin temel unsurlarını tartışacak ve gençlik çalışmalarının katkısıyla yerel toplulukları güçlendirmek için ortak eylemler planlayacak.

 

Europe Goes Local, 2021-2027 program dönemi için amaç ve hedeflerini yeniledi.

 

Proje, yerel gençlik çalışmalarında daha güçlü bir işbirliği için bir platform yaratıyor.

Bu platform, gençlik çalışması sağlayıcıları topluluğu için bir öğrenme ve işbirliği alanı olmayı amaçlamaktadır ve iletişim araçlarının yanı sıra faaliyetlerle de desteklenecektir.

 

Proje, yeni bir web sitesi, görsel kimliğin yeniden markalaştırılması ve yerel paydaşların iletişim kurmaları ve işbirliği yapmaları için sunulacak bir intranet uygulaması üzerinde çalışıyor.

 

Konferansın ana amaçları

Europe Goes Local platformunun lansmanı

Ulusal ve bölgesel delegasyonlara yerel gençlik çalışmalarını desteklemek için faaliyet planları oluşturmaları için yer ve zaman sağlamak

Temel gençlik çalışması teklifini ve bunu yerel düzeyde gençler için faydalı ekosistemler bağlamında sağlamada belediyelerin

rolünü tartışmak ve Yerel Gençlik Çalışmasına İlişkin Avrupa Sözleşmesini ve diğer Avrupa araçlarını araç olarak kullanmak.

 

Akran öğrenimi için Cluj-Napoca’daki yerel kuruluşlarla tanışmak.

 

Başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version