Site icon Erasmusgram

Romanya , Câmpina 7 Günlük Gençlik Değişimi

Her Ülkeden 6 katılımcı (16-26 yaş arası 5 genç +1 yaş sınırı olmayan lider)

 

Neden bu proje:

Gençlik değişimi, genç katılımcıların statükoya meydan okumalarını ve seslerini bulmalarını sağlamak için tasarlanmıştır.

Projenin genel amacı, daha sürdürülebilir bir dünya için katılımcılar arasında iklim değişikliği konusunda farkındalık yaratmak ve şekillendirmek isteyen gençlerin günlük hayatta kullanılabilecekleri pratik araçlar ve yöntemler sağlar.

Proje hedefleri:

– Pratik beceriler kazanarak ve dünyayı keşfederek katılımcıları gezegenimiz için daha iyi bir gelecek yaratmaya teşvik etmek.

Katılımcıları non formal faaliyetlere dahil ederek teknolojinin iklim değişikliğiyle mücadelede oynayabileceği rol
eğitim faaliyetleri oluşturmak

 

– Katılımcıların ilgisizliğin neden iklim değişikliği için gerçek bir tehdit olduğunu ve nasıl iklime dönüşebileceklerini keşfetmelerini sağlamak

– Katılımcıların sürdürülebilir bir yaşam tarzı için faydalı bilgi, beceri ve araçlar edinmelerini sağlamak

– Katılımcıların dayanıklılık ve direnç oluşturmak için dijital araçları nasıl kullanabileceklerini keşfetmelerini ve yarının proaktif liderlerini yetiştirmek

 

– Katılımcılara çevre koruma ve kendileri ve toplumları hakkında bilgi sağlamak

– Katılımcıların sivil katılım becerileri ve araçları aracılığıyla iklim değişikliği, sürdürülebilir kalkınma ve çevre koruma konularında harekete geçmesini sağlamak

 

– Katılımcıların Avrupa Yeşil Anlaşması hakkındaki bilgilerini artırmak ve nasıl yapacaklarını keşfetmelerini sağlamak

ÖNEMLİ

3 Ekim yere varış günüdür. Resmi program 4 Ekim’de başlıyor. Konaklama 03.10.2022 saat 08:00’den erken değildir (ancak 3 Ekim’de sadece akşam yemeği verilmektedir.)

 

11 Ekim çıkış günüdür. Check-out kahvaltıdan sonra yapılmalıdır.

NOT! Etkinlikten birkaç gün önce Romanya’ya gelebilir veya seyahat ederek çevreyi görmek için birkaç gün daha kalabilirsiniz.

 

Seyahat masrafları, vize masrafınız karşılanıyor

Sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve akşam yemeği konaklamada verilmektedir. Özel diyet ihtiyaçları elbette dikkate alınacaktır

Uzak bir dağlık bölgede olunacağı için internet sinyalinin oldukça kötü olduğunu ve yalnızca bazı mobil cihazların bulunduğunu lütfen unutmayın.

 

 

Başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version