Site icon Erasmusgram

Romanya , Bükreş Uzun Dönem Gönüllülük Projesi

Türkiye’den 2 gönüllü seçilecektir.

Bu projenin temel amacı, kapsayıcı politika temelimize saygı gösterilmesi garanti edilirken, MNIR halkını genişletmektir. Topluluğun ihtiyaçlarını izleyerek, dayanışma konusunda farkındalığın artmasını en iyi şekilde sağlayabiliriz.

Bunun mümkün olabilmesi için üç ana hedef belirlenmiştir:

 

1: Gönüllülerimizin kültürel yönetim yetenekleri, yaygın eğitimin değerleri ve öğrenme hakkında bilgi edinme konusundaki yeterliliklerinde daha güçlü bir mesleki ve kişisel evrim oluşturmak

 

Çok kültürlü yöntemlerle Romanya tarihi ve kültürü.

2: Sadece müze alanında değil, diğer tüm kamu kurum ve kuruluşlarında mümkün olduğu kadar bilinir hale getirilmesi sağlanırken ESC programlarıyla temasa geçen yararlanıcıların sayısının artırılması.

3: Çeşitli gruplar arasındaki etkileşimlerle topluluk içindeki dayanışma düzeyinin yükseltilmesi, ortak bir Avrupa kimliği geliştirirken herkesin kendi kişisel ve kültürel kimliğinin desteklenmesi.

 

6 aylık gönüllülük aşamasında 4 ESC gönüllüsünü eğitmeyi ve onları çok kültürlü bir temelde geliştirirken kendi kültürlerinin tanıtıldığı bir ortam yaratabilmeleri için 4 tipik gönüllümüzle eşleştirmeyi amaçlıyoruz.

Aktiviteler

Önerdiğimiz faaliyetler, gönüllülerimizin sanal bileşenler ve dijital geçiş, sürdürülebilir kalkınma ve yeşil uygulamalar yoluyla iklim eylemi ve demokratik bir perspektifin yanı sıra sosyal ve kültürel ile ilgili olan sivil katılım ile ilgili becerileri ve öğrenme yetenekleriyle ilgili tam bir gelişmeyi umarız. kapsayıcılık ve çeşitlilik anlayışıdır.

 

Proje süresi: Kasım 2022 -Nisan 2023

Süre: 6 Ay

Nerede: Bükreş, Romanya

Aranan Gönüllü sayısı: 2

 

Projenin bilgi paketine erişmek için tıklayınız

Başvuru nasıl yapılır?

Başvuruda bulunmak isteyen gönüllü adaylarının cv ve motivasyon mektuplarını 29 Ekim 2022 tarihine kadar cediddernegi@gmail.com adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Sorularınız için cediddernegi@gmail.com adresine yazabilirsiniz.

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version