Site icon Erasmusgram

Romanya , Bükreş 5 Günlük Erasmus+ Eğitim Kursu

Türkiye’den başvurular kabul ediliyor.

 

Toplam 32 katılımcı yer alacaktır.

 

GEYC, 5-11 Ekim 2022 tarihleri ​​arasında Romanya’nın Bükreş kentinde gerçekleştirilecektir.

Erasmus+ karma hareketliliği “CREAction4EU” için katılımcılar için bir çağrı başlattı.

 

Karma hareketliliğin temel amacı, gençlerin Avrupa sivil yaşamına katılımını dijital araçlar aracılığıyla teşvik etmek ve mevcut pandemiden güçlü bir şekilde etkilenen Avrupa kıtasının gelişen gerçekliğini dikkate alan yeni anlatıyı tasavvur etmektir.

 

Karma hareketlilik, yaratıcı girişimcilik ve gençlik çalışması alanına katma değer getirecek; Katılımcı ülkelerin her birinde yerel ve ulusal düzeyde tabandan gelen yenilikçi eylemlerin önemini vurguluyoruz ve gençleri karma yaklaşımla yapmaya teşvik ediyor.

 

Karma hareketliliğin amacı, gençlerin girişimcilik becerilerini geliştirmek ve onları yaratıcı girişimlerini başlatmaya hazırlamak veya bu alanda halihazırda aktif olmaları durumunda onları geliştirmektir.

 

Harmanlanmış aktivite şunları içerecektir:

 

Hazırlık çevrimiçi öğrenme etkinlikleri: tartışma forumu, faydalı kaynaklar, katılımcıların tanıtımı, hareketlilikten önce eşzamanlı çevrimiçi toplantı

Yaratıcı girişimcilik kavramını anlama ve yaratıcı bir girişimcinin profilini çıkarma, tasarım odaklı düşünme yöntemini kullanarak iş fikri üzerinde çalışma,

İş planlarını hazırlama ve geri bildirim alma gibi konuları yaygın eğitim yöntemleriyle ele alınarak Bükreş, Romanya’daki eğitim faaliyetleri düzenlemektir.

 

 

Başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version