Site icon Erasmusgram

Romanya , Bükreş 4 Günlük Erasmus+ Sempozyum

FYOUture of YOUth, katılımcıların sürecin merkezinde yer aldığı ve Avrupa’daki gençliğin geleceğine ilişkin bir kararın detaylandırıldığı bir Gençlik Seslendirme Konferansıdır.

Bağlam

Gençlik her zaman şimdiki zamanda olmalıdır. Ayrıca gelecek temelini sürdürülebilir bir şekilde inşa etmek için en iyi an.

2022’de her zamankinden daha fazla. Avrupa Yılı Gençlik geçiyor, ancak MİRASI devam etmeli.

FYOUthure of Youthe, Avrupa programlarının ve günümüzün fırsatlarının gençlerin ve gençlik sektörünün mevcut ihtiyaçlarına yanıt verme şeklini mercek altına almak için beklediğiniz uluslararası etkinliktir. Ayrıca, bu ihtiyaçlara daha iyi cevap verebilmek ve mevcut ve sonraki Avrupa Gençlik Stratejisini ve gençlere adanmış AB programlarını desteklemek için geliştirilmesi gereken gelecekteki Avrupa gençlik mimarisinin potansiyel formatları hakkında girdi toplamak istiyorsanız olmanız gereken yerdir.

 

 

Diğer adıyla etkinliğin amaçları:

– Gençliğe adanmış mevcut Avrupa programlarının, güçlü noktaların ve iyileştirilmesi gereken unsurların haritasını çıkarmak;
– Programlar arasında sinerji geliştirerek programların nasıl daha verimli uygulanabileceğinin belirlenmesi;

– Avrupa’da gençliğin geleceğine ilişkin katılımcı kararının detaylandırılması
– Entegre ve sürdürülebilir bir AB gençlik ekosisteminin şekillendirilmesi

 

 

Etkinlik 1 – 3 Mart 2023 (tam çalışma günleri), 28 Şubat – giriş günü ve 4 Mart ayrılış günü ile gerçekleşecektir.

3 iş günü yüz yüze etkinlik, gençliğe adanmış Avrupa programları hakkındaki uzmanlıklarını ve girdilerini bir araya getirerek katılımcıları sürecin merkezine yerleştirecektir.

Etkileşimli çalıştaylar aracılığıyla, farklı Avrupa ülkelerinden gelen ve Erasmus+, Avrupa Dayanışma Programı ve/veya Avrupa Sosyal Fonu gibi diğer proje türlerini uygulama konusunda güçlü bir deneyime sahip olan katılımcıların fikirleri analiz edilecek ve projenin detaylandırılmasına katkıda bulunacaktır.

 

Gençlik politika yapıcıları, kararlaştırdıkları politikaların gençlik sektöründe nasıl iz bıraktığını daha iyi anlamak için gençlik temsilcileriyle doğrudan etkileşim kurma şansına sahip olacak.

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version