Site icon Erasmusgram

Romanya , Bükreş 3 Haftalık Erasmus+ Projesi

Proje hakkında

Bu yaz gönüllü olma, öğrenme, EDYS2022 – Avrupa Dijital Gençlik Zirvesi organizasyon ekibinin bir parçası olma ve eğlenme şansın var!

21 Haziran – 12 Temmuz 2022 tarihleri ​​arasında Bükreş, Romanya’da ev sahipliği yapacağımız bir ekip gönüllülüğü deneyimi için 18-30 yaş arası 12 gönüllüyü bize katılmaya çağırıyor.

 

Etkinlik, aşağıdaki özel hedefler doğrultusunda “Aktivizm koleksiyoncuları” altında düzenleniyor:

OS2 . Gençleri sivil katılım alanında daha aktif olmaya teşvik edecek girişimleri destekleyin ve geliştirin ve bir yurttaşlık bilinci ve sorumluluk kültürünü teşvik edin

OS3. Sosyal uyumu, sosyal içermeyi ve Avrupa kimliğini güçlendirmenin ve toplumsal zorlukları ele almanın bir yolu olarak gönüllülüğü teşvik edin

OS4. Sosyal ağları ve yeni medya teknolojilerini kullanarak aktif vatandaşlığın başarı hikayelerini keşfedin ve tanıtın

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

European Solidarity Corps eş finansmanının desteğiyle proje sizin için aşağıdaki masrafları karşılayacaktır:

– Konaklama (2-3 kişi yatakhanede bir yatak odasını, özel banyoyu paylaşıyor);

– Yemekler (yemeklerin %40’ı etkinlikler sırasında doğrudan tarafımızca düzenlenecektir, yemeklerin %60’ı kendi kendine düzenlenecektir.

Mevcut bütçe: 4 EUR/gün); Ulaşım (uluslararası seyahatinizin %100 geri ödenmesi ve Bükreş’teki toplu taşıma için aylık abonelik);

– Cep harçlığı: 3 EUR/gün; – Sigorta: seyahat, sağlık ve üçüncü şahıs sigortası dahildir; – Vize masrafları;

 

ETKİNLİK SIRASINDA EĞİTİM

Proje sırasında lojistik düzenlemeler, işbirliği araçları, kültürel farklılıklar, güvenlik ve koruma vb. konularına odaklanan bir kalkış öncesi eğitim alacaksınız.

 

Bükreş’e vardıktan sonra sosyal medya, Canva ve Google Workspace ürünleriyle çalışma konusunda pratik eğitim alacaksınız. .

EDYS2022 organizasyonu için Etkinlik Yönetimi hakkında daha fazla bilgi edineceksiniz ve etkinliğin düzenlenmesinde ekip olarak birlikte çalışacağız.

KATILIMCI PROFİLİ

Becerilerini geliştirmek, toplumu desteklemek ve kültürlerarası bir bağlamda öğrenmek isteyen 12 gönüllü (3 Romanya’dan, 9 diğer ülkelerden) arıyor.

 

18-30 yaşlarındaysanız ve iletişim ve sosyal medya faaliyetlerine ilgi duyuyorsanız belki de bu fırsat tam size göre!

Ayrıca, – İmkanları kısıtlı gençlere öncelik verilecektir. – Ekip gönüllülüğü fırsatı olan eski AGH/ESC gönüllüleri de uygundur.

 

Başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version