Site icon Erasmusgram

Romanya 9 Günlük Erasmus+ Gençlik Değişimi Projesi

17-27 ŞUBAT 2022 tarih aralığında Romanya’nın Costineşti şehrinde gerçekleşecek olan Erasmus+ Gençlik Değişimi projesine katılımcı duyurusu!

Proje:

“Business Pioneers” projesi, 17-27 Şubat 2022 tarihleri ​​arasında  Costinesti şehrinde gerçekleştirilecek olan Erasmus+ Programı kapsamında yürütülen çok taraflı bir gençlik değişimidir.

9 gün boyunca Yunanistan, İtalya, Letonya, İspanya, Türkiye ve Romanya’dan 18-30 yaş arası 30 genç ve yaş sınırı olmayan 6 lider deneyim exchange, öğrenme ve somuta odaklanmak için buluşacak.

Gençler arasında yaratıcılığı ve (sosyal) girişimci ruhu teşvik etme ihtiyacına ilişkin eylemleri kapsar

Bu projenin amacı, E+ programının öncelikleriyle yakın ilişki içindedir ve (sosyal) girişimciliği geliştirme ihtiyacı konusunda farkındalık yaratma arzusuyla temsil edilir, aynı zamanda (sosyal) girişimcilik alanında beceri ve yeterlilik düzeyini artırmak.

“Business Pioneers” projesinin amacına ulaşmasını sağlayacak özel hedefler şunlardır:

AB’den 36 katılımcının gençlik değişiminde 9 günlük faaliyetler boyunca yaygın teknikler ve araçlar kullanarak girişimci ruhu geliştirmenin gerekliliği konusundaki farkındalığını artırmak.

Bu bilgi alışverişinin 36 katılımcısının bilgi düzeyini ve temel yeterliliklerini geliştirmek, gençlerin sosyal girişimcilik alanında Avrupa işgücü piyasasına uyum sağlayabilmeleri.

Sosyal girişimlerin kurulması ve geliştirilmesi için iş planlarının taslak halinde, 9 günlük gençlik değişimi sırasında çok kültürlü ortam. 0luşturmak

Avrupa Birliği Erasmus+ programının desteğiyle kolaylaştırmak için genç katılımcılar arasında dayanışma ve hoşgörüyü teşvik etmek ve geliştirmek

Projenin uygulanması sırasında Avrupa Birliği düzeyinde sosyal uyum sağlamak

Özellikle, bu gençlik hareketliliği sırasında, sosyal girişimleri simüle etmeyi ve mevcut Avrupa bağlamında bu girişimlerin gelişimi için uygulanabilir iş planlarını çizmeyi amaçlıyoruz. Böylece, önerilen faaliyetler aracılığıyla projemiz gençlerin akut, güncel ve kalıcı ihtiyaçlarını karşılamaya geliyor:

Bilgiye erişim, aktif katılım ve katılım ihtiyacı, hoşgörü, dayanışma, mevcut ekonomik koşullarda girişimcilik girişimleri geliştirmenin önemi konusunda farkındalık. bağlam, bir işe sahip olma ihtiyacı vb.

Bu nedenle, bu YE için planlanan etkinlikler, yaygın eğitim kavramına dayalı yöntem ve uygulamaları (bilgi oyunları/kendini tanıma, değerlendirme oyunları, bütünleştirici yöntemler, sunumlar, takım çalışması, beyin fırtınası, farklı konularda tartışmalar, grup uyumu, kültürlerarası) içerir. gözlem) ve yaklaşımı öğrenme sürecini kolaylaştıracak, yaratıcılığın, girişimci ruhun gelişimini destekleyecek ve farklı kültür ve geçmişlerden gelen gençler arasında işbirliğini ve hoşgörüyü teşvik edecek; bunlar, öğretme bileşenini değil, öğrenme bileşenini vurgular.

BAŞVURU KOŞULLARI NELERDİR?

18-30 Yaş aralığında olmak,

Minimum orta seviyede İngilizceniz var ise,

Minimum 1 sene geçerliliği olan pasaportunuz var ise (Yeşil pasaportunuz var ise avantajlısınız)

Mevcut olarak Hali hazırda Schengen vize, D tipi oturum vizeniz var ise,

Belirtilen süre zarfında 250 TL katılımcı ücretini ödeyecek iseniz,

Seyahat biletini sizden  talep edilen zaman aralığında alabilecekseniz,

Başvuru yapacağınız projeyi ayrıntılı bir şekilde okuduysanız eğer,

Linkten başvurunuzu yapmalısınız!

Başvuru Formu ve Bilgi Paketi Bio’da!

Proje detaylarını okuduktan sonra proje size uygunsa eğer başvurunuzu yapmalısınız

NOT: Başvuru formunu bilgisayara indirdikten sonra doldurmanız gerekmektedir. Daha sonra localyouthgroup@gmail.com adresine mail ile göndermelisiniz.

Türkiye’den gönderici kuruluş: Gaziantep Local Youth Group

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız

Exit mobile version