Site icon Erasmusgram

Roman Yazma Teknikleri – ilk romanını yaz ( ücretsiz online kurs )

Bu kurs ile ne öğreneceksiniz ?

50.000 kelimelik tam uzunlukta bir roman yazmayı ve tamamlamayı öğreneceksiniz. Kursun sonunda elinizde bitmiş bir roman  olacaktır.

Kursa kaydolmanız için sadece roman yazmak için tutkulu olmanız yeterlidir.

Kursun anlatım dili ingilizcedir. İspanyolca alt yazı seçeneği de bulunmaktadır

Bu kursta ilk romanınızı yazacaksınız. Birçok insan sık sık bir roman yazmayı düşündüklerini ve bunu bir gün yapmayı planladıklarını söylüyor ancak çok azı aslında bunu yapıyor.

Temel bir fikir, her hangi bir fikir, yayın için gönderime hazır bir şekilde, tamamiyle gerçekleştirilen bir roman oluşturmaya, yazmanız için ve tamamlamanız için izin verilecek bir yapı ve disiplin için nasıl dönüştürüleceğini öğrenebileceksiniz

Orijinal çalışmanızın korunmasıyla ilgili herhangi bir endişeniz varsa, Coursera’nın gizlilik politikası sizin IP’nizi korur.

İlk Romanınızı yazmak istiyorsanız bu kurs ile , yaratıcı çabanızı bileşenlere ayırmayı öğreneceksiniz ve az sayıda kişinin yaptıklarını yapmanıza izin verecek bir süreç keşfedeceksiniz: tam uzunlukta bir kurgu eserini 50.000 kelimelik bir romanı yazabilirsiniz.

Deneyimsel öğrenmenin savunucusu  (aktif öğrenme olarak da bilinir). Derslerin kısa ve önemli, bir yazar olarak başarınız için gerekli adım adım bir süreçle tasarlandı. Size rehberlik ederek, başarıya nasıl gideceğinizi gösterecek, umarım size ilham olacaktır. Kendi aktiviteniz yoluyla öğreneceksiniz – ki bu yazıyor! Yazar olmanın tek yolunun yazmak, yazmak, yazmak olduğuna kesinlikle inanmanız lazım

Kurgu yazmak gerçekten güzel bir şey. Okuyucularınızın zihinlerine giren ve karakterlerinizin düşüncelerini, duygularını ve hayatlarını paylaşmalarını sağlayan bir hikaye anlatmak için kendi kelimelerinizi bir sayfaya koymak çok tatmin edici, ödüllendirici bir deneyimdir.

Kursun fragmanına bakmak istiyorsanız tıklayınız

Kursa ücretsiz bir şekilde kaydolmak için tıklayınız

Exit mobile version