Site icon Erasmusgram

Reunion Adası Şubat ayında Gençlik Değişimi

6 Şubat -18 Şubat 2023 tarihleri arasında Reunion Adası’nda gerçekleşecek  AB Erasmus+ Gençlik Değişim projesi için  15 katılımcı aranıyor.

 

Tarih ve Yer: 6-18 Şubat 2023, Reunion Adası

 

Katılımcı: 15 Potansiyel (Toplam 45 Katılımcı)

Ülkeler: Türkiye, Norveç ve Reunion

 

Konu: Benimle Dans Et

 

Proje, daha sağlıklı bir yaşam tarzı için olumlu etkisine vurgu yaparak, gençleri hayatlarında bir rekreasyonel aktivite olarak dans etme konusunda bilinçlendirmeyi amaçlamaktadır.

 

Bu amaçla gençlerin deneyerek öğrenebilecekleri uygulamalı etkinliklerin (fitness, Zumba, dancehall, geleneksel danslar vb.) yanı sıra çok kültürlü bağlamda etkileşimli yaygın eğitim yöntemleri kullanılacaktır.

Projenin Hedefleri:

1) 36 genç katılımcı için bir fiziksel rekreasyon aracı olarak dansın yararlı etkileri konusunda farkındalığın artması ve projenin hazırlanması, uygulanması ve takibine aktif katılım yoluyla 12 ay boyunca yeterliliklerin geliştirilmesi.

2) Uygulama sırasında gençlerin dansla ilgili 5 uygulamalı öğrenme etkinliğine (fitness, Zumba, dancehall yarışması, geleneksel dans, çağdaş dans) dahil edilmesi.

 

3) Proje ortaklarının 3 topluluğundan gençleri, ortak kuruluşların desteğiyle genç katılımcılar tarafından düzenlenen 3 yerel etkinlik aracılığıyla fiziksel bir aktivite olarak dans etmenin önemi ve hareketsizliğin tehlikeleri hakkında bilgilendirmek. Her etkinlikte Erasmus+ programı da tanıtılacaktır.

 

1. Bilgileri dikkatli bir şekilde okuduktan sonra proje konusu doğrultusunda başvuru yapınız.

2. CV’nizi mutlaka ekleyiniz. CV’sini göndermeyen adayların başvurusu geçersiz sayılacaktır. CV’nizi dilediğiniz formatta Türkçe ya da  İngilizce yazabilirsiniz

3. Proje için başvurusunu gerçekleştirecek adayların dil bilme şartı yoktur fakat grupta aktifliğin olması için yalnızda 1-2 tane ingilizce bilmeyen kişilerin diğer katılımcıların ise iyi ve orta seviye bilenler arasından seçilecektir.

4. Proje kapsamında proje tarihleri arasındaki konaklama, yemek ve aktivite giderleri proje kapsamında karşılanacaktır. Seyahat ödemesi yapılacaktır. Vize karşılanmayacaktır.

 

5. Projeye başvuru için yaş aralığı 18-30’dur. Projede grup liderleri mevcuttur. 30 yaş üstü adayların başvuruları değerlendirilmeyecektir.

 

 

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version