Site icon Erasmusgram

Yeni başlayanlar için Python – Python ile ilgili tüm temel bilgileri öğrenin

200 ₺  değerindeki Kursa  20 saat içerisinde kaydolursanız ömür boyu ücretsiz erişim sağlayabilirsiniz.

Kurs sonunda bitirme sertifikası alabileceksiniz.

Kurs 4 bölümden oluşmaktadır.  29 ders bulunmaktadır. 5 saat 7 dakika toplam uzunluğa sahiptir.

Python-python işlevleri-python temel uygulamalarında nasıl programlanacağını öğrenin – Python ipuçları ve püf noktaları – Diğer Python özelliklerini öğrenin

Bu Kurs ile Neler Öğreneceksiniz?

Kurs Tanımlaması

Özellikle bu alanda deneyiminiz yoksa programlama öğrenmek bazen çok zor olabilir. Ancak bu kursta, programlama kariyerinize başlamak veya python’un tüm temellerini öğrenerek programlama becerilerinizi geliştirmek için ihtiyacınız olan her şey var. Eğer sen :

– Okula gidiyor ve python’da nasıl programlanacağını öğrenmek istiyorsanız

– İş için bu programlama dilini öğrenmeniz gerekiyor

– Programlama bilgisine sahip olmanızı gerektiren kişisel bir proje başlatmak istiyorsanız

– Sadece yeni bir beceri öğrenmek istiyorsanız

O zaman bu kursa bayılacaksınız. Sadece kursun sonunda bu programlama dilinin çok sağlam bir temeline sahip olmayacak, aynı zamanda kursun hemen ardından küçük ve basit bir uygulama oluşturabileceksiniz.

Kursun yapısı

Kursun yapılma şekli, bu programlama dilinin tüm temellerini öğrenmenize yardımcı olmak için gerçekten yapılır. Metin düzenleyicinizi yüklemekten küçük uygulamalarınızı oluşturmak için ilk kod satırlarınızı yazmaya kadar her şey python’da nasıl programlanacağını öğrenme hedefinize ulaşmanıza yardımcı olacak şekilde yapılandırılmıştır. Bu kurs aynı zamanda birçok python fonksiyonunu ve formülünü öğretir ve bunların tam bir anlayışını verir. Amaç gerçekten bu programlama dilini tam olarak anlamanıza yardımcı olmaktır. Aslında en zor kısım dili öğrenmek değil, bir programcı gibi düşünmektir ve bu kursun size öğreteceği de tam olarak budur.

Ayrıca, bu ders pratik yaparak öğrenme kavramı üzerine inşa edilmiştir. Diğer bir deyişle, her sınıfta her kavramla ilgili teoriyi öğreneceksiniz ve daha sonra tam potansiyelinize ulaşmanıza yardımcı olacak ve konuyu daha iyi anlamanıza yardımcı olacak çok sayıda pratik yapacaksınız. Bu şekilde, pratik yaparak kendi başınıza kod satırları yazabilecek ve yazdığınız her komutun arkasındaki mantığı anlayabileceksiniz.

Bu kurs kimler için tasarlandı

Orada pek çok python kursu var ama bu farklı. Aslında, bu python kursu size bu programlama dilinin tüm temellerini örnek olarak öğretecektir. Ayrıca, bu kurs bir giriş olduğundan daha önce python ile hiç çalışmamış kişiler için harika olabilir. Aslında, hayatınızda hiç programlamamış olsanız bile, bu kurs size python ile nasıl düzgün çalışılacağı konusunda sağlam bir temel sağlayacaktır. Bu dersin amacı size bir programcı gibi düşünmeyi ve küçük ve temel python projeleri oluşturmayı öğretmektir.

Neden bu kursa katılmalıyım

Programlamayı öğrenmek istiyorsanız, o zaman kesinlikle dersi almalısınız. Sadece siz çok sayıda küçük uygulama oluşturmakla kalmayacak, aynı zamanda farklı python kavramları hakkında çok iyi bir bilgiye sahip olacaksınız. Ayrıca bu programlama dilinin arkasındaki mantığı ve işlevlerinin çoğunu anlayacaksınız.

Bu kurs kimler için uygun:

Kursa ücretsiz kaydolmak için tıklayınız

Exit mobile version