Site icon Erasmusgram

Profesyonel CV ( Özgeçmiş ) Nasıl Tasarlanır ? ÜCRETSİZ SERTİFİKALI ÜCRETSİZ KURS

PROFESYONEL ÖZGEÇMİŞ NASIL TASARLANIR? [ÜCRETSİZ SERTİFİKALI ÜCRETSİZ KURS]

İş arayan bir aday mısınız? Evet ise, proje merkezli bir kursla profesyonel bir özgeçmişin nasıl tasarlanacağı hakkında bilgi edinmeye hazır olun. Coursera, öncelikle genç iş arayanlar ve profesyoneller için tasarlanmış ücretsiz, online temel ve rehberlik kursları sunar ve kursun tamamlanmasından sonra ücretsiz bir sertifika alırsınız.

Tüm adaylar, iş eğilimleri, işverenler, ön koşullar ve göz alıcı bir özgeçmiş hakkında iyi bir bilgi geliştireceklerdir. Profesyonel kariyer danışmanları, kurs katılımcılarına özgeçmişlerini nasıl parlatacakları konusunda rehberlik eder. Bir adayla yüz yüze görüşmeden önce, bir işveren adayı özgeçmişiyle karşılar ve kişiliğini araştırır.

Özgeçmiş sadece bir kağıt parçası değil, güçlü, zayıf yönleri, başarıları, deneyimleri tasvir etmektedir ve en önemlisi, her adayın tüm bu şeyleri elinde tutmasıdır, bu yüzden tüm adaylar arasında önceliklendirileceğinizden nasıl emin olabilirsiniz?

Yeni bir dereceye ve daha az deneyime sahip olan tüm genç profesyoneller, özgeçmişlerini profesyonel olarak nasıl parlatacaklarını öğrenmelidir. Ders materyali, tüm kaynakları eğitmenin rehberliğinde sağlayacaktır. Adaylar, bu ücretsiz online kursu ücretsiz bir sertifika ile alarak kariyerlerinde olumlu değişiklikler yapma becerisine sahip olacaklar.

BU KURSUN FAYDALARI NELERDİR?

UYGUNLUK KRİTERİ: Dünyanın her yerinden öğrenciler katılabilir.

BU ÜCRETSİZ KURSA NASIL BAŞVURULUR?

Ders Kayıtları için Son Tarih: Bu kursa kayıt için son tarih 31 Aralık 2020.

BAŞVURU LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

Exit mobile version