Site icon Erasmusgram

Portekiz’de 7 ay Gönüllülük Fırsatı

Adamastor – Associação Cultural, Viseu’da gerçekleşecek 7 ay sürecek proje için Türkiye’den gönüllüler aramaktadır.

Proje kapsamında seçilecek gönüllünün, seyahat masrafları, konaklama, yemek, sigorta , vize masrafları karşılanacaktır. Gönüllü her ay cep harçlığı alacaktır. Portekizce yerel dil desteği alacaktır

Katılımcılar, Fontelo Gençlik Merkezi için açık hava etkinliklerini organize etmek , atölye çalışmalarına katılmak  ve sosyal medya üzerinden içerikleri oluşturma konusunda yardımcı olması beklenmektedir.
Kültürel ve sosyal dahil etme etkinliklerini hazırlamak ve Viseu’daki gençler ile sivil değerlerini paylaşmaktır.

KATILIMCI PROFİLİ

Gönüllü: bu projeye motivasyonu yüksek olmalı, bu faktör gönüllülüğün devamlılığı ve faaliyetlerin başarısı için gerekli ve önemlidir. Verilen görevleri yerine getirmesi, bu kurumun tanıtımı için de önem arz etmektedir.
Ekip çalışmasına uyumlu olması önemlidir – Ekip ile çalışabilmesi ve faaliyetlerin geliştirilmesi konusundaki başarısı önemlidir.

KONAKLAMA, YİYECEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Gönüllüler, Pousada de juventude de Viseu’da (Gençlik Yurdu) ağırlanacak. Odalar sadece Erasmus + katılımcıları ile paylaşılır, tüm katılımcılar için tam donanımlı mutfak ve kahvaltı dahildir. Seyahat masrafları karşılanır (tren, otobüs, uçak). Youth Hostel, tüm Covid – 19 yönergelerine uymaktadır.

ETKİNLİK SIRASINDA EĞİTİM

Kapasite geliştirme – “Adamastor Ekibi Oluşturma” programı, gönüllülere faaliyetlerini destekleyecek ve kolaylaştıracak daha iyi yöntemler, araçlar ve malzemeler sağlamak için tasarlanmıştır. Tüm proje boyunca çeşitli atölye çalışmaları ve oturumlar aracılığıyla gönüllü, ekip çalışması, etkili iletişim ve zaman yönetimi gibi beceri ve yetenekler kazanır. Ulusal Ajans, varışta ve orta vadeli eğitimler (çevrimiçi veya mevcut) sağlar. Kısa vadeli: kapasite geliştirme; Uzun vadeli: varışta ve orta vadeli eğitimler, kapasite geliştirme eğitimleri.

Proje ortalama 30 hafta sürecek.

Proje Başlangıç ve Bitiş Tarihi: 01/01/2021 –  31/07/2021 arasındadır

Son başvuru tarihi: 30 Kasım 2020

CV ve Motivasyon Mektubunuzu ingilizce olarak volunteering@proder.org adresine gönderiniz.

Daha fazla bilgi ve başvuru için tıklayınız

Projede Türkiye,  Yunanistan, İspanya, İtalya, Litvanya’dan  gönüllüler yer alacaktır.

Exit mobile version