Site icon Erasmusgram

Portekiz , Viseu : Gönüllülük Projesi

FAALİYET TANIMI

 

Yaratıcı katılım yoluyla gençlere ilham vermeye odaklanan dönüştürücü gönüllü projemize katılın.

 

Misyonumuz, etkinlikler düzenleyerek ve Erasmus+ ve ESC programlarını teşvik ederek canlı bir topluluk oluşturmaktır. Görevler arasında faaliyetlerin planlanması, programların desteklenmesi ve koordinatörlere yardımcı olunması yer alır.

 

Gönüllüler sosyal medya için multimedya becerileri kazanarak projelerine liderlik edebilirler.

 

Günlük rutinler Gençlik Merkezinde işbirliğine dayalı planlamayı ve topluluk katılımını içerir. Yararları arasında pratik proje yönetimi deneyimi, liderlik gelişimi ve kültürel etkileşim yer alır.

Gençliğin güçlendirilmesi ve toplumun gelişimi üzerinde kalıcı bir etki yaratma fırsatını yakalayın.

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

 

Gönüllüler, kuruluşa ait olan Pousada de Juventude de Viseu’da (www.adamastor.org.pt/hiviseu) ortak odalarda (yalnızca diğer gönüllülerle paylaşılan) konaklayacaklardır.

 

Hostelde, her sabah 07.30-10.00 saatleri arasında sunulan kahvaltı haricinde, gönüllülerin kendi yemeklerini hazırlayabilecekleri tam donanımlı bir mutfak bulunmaktadır.

 

Yiyecek ve cep harçlığı günlük 10€’dur. Biletlerin, biniş kartlarının vs. teslimi ile ESC’nin kapsadığı limite kadar seyahat masrafları karşılanacaktır. Daha fazla bilgi edinmek için lütfen projenin bilgi paketini isteyin esc@adamastor.org.pt

 

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

 

Gönüllüler aşağıdaki konularda eğitilecektir:

 

Yaygın eğitim; ESC ve Erasmus+ programları; Kültürel çeşitlilik, kültürlerarası öğrenme, kültürlerarası bir çevrede yaşamak, sağlıklı yaşam tarzları, sosyal katılım ve refah için bir araç olarak spor; Portekiz dili ve kültürü;

 

Gençlik Geçişi; Gönüllü, tüm proje boyunca çeşitli atölye çalışmaları ve oturumlar aracılığıyla ekip çalışması, etkili iletişim ve zaman yönetimi gibi beceri ve yetenekler kazanır.

 

Ulusal Ajans, yalnızca uzun vadeli faaliyetler için varış ve dönem ortası eğitimleri (çevrimiçi veya sunum öncesi) vermektedir.

KATILIMCI PROFİLİ

 

Aşağıdakilerden birine sahipseniz bize katılın:

 

Gençliğin güçlendirilmesi konusunda hevesliyseniz. Yaratıcı, inisiyatif odaklı ve organizasyon faaliyetlerine açık. Multimedya içeriği oluşturmayla ilgileniyorum.

Kültürel açıdan meraklı ve kültürlerarası bir ortama uyum sağlayabilen. Temel İngilizce gereklidir; Portekizce bir artı. Kararlı, dakik ve sorumlu.

 

Verilen eğitimlerle öğrenmeye istekli. Benzersiz becerileriniz ve tutkunuzla topluluk etkisine ve gençlik gelişimine katkıda bulunun! Proje hakkında daha fazla bilgi edinmek için iletişime geçebilirsiniz: esc@adamastor.org.pt

 

Başvuru için tıklayınız

 

ÖNEMLİ: Whatsapp ve Telegram kanallarımıza katılarak fırsatlardan anından haberdar olmak için ister misiniz?

Erasmusgram WhatsApp Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız

 

Erasmusgram Telegram Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız
Exit mobile version