Site icon Erasmusgram

Portekiz , Viseu Kısa Dönem Gönüllülük Projesi

Portekiz, Viseu kısa dönem ESC Projesi için Türkiye’den 3 katılımcı seçilecektir.

Proje yeri: Viseu- Portekiz

 

Proje kapsamında hangi masraflar karşılanacaktır?

 

Gönüllülerin konaklama, yemek masraflarının TAMAMI karşılanacak olup, Seyahat masrafları ise 530Euro’ya kadar Proje sonrasında raporlama evrakları teslim alındıktan sonra geri ödenecektir.

Biletler proje öncesinde gönüllüler tarafından alınacak ve projeden sonra 2 ay içerisinde geri ödeme yapılacaktır. Bu nedenle proje başvurunuzu bilet araştırması yaparak yapmanız rica edilir.

 

Proje tarihleri: 01 Ekim- 30 Kasım 2022

Proje hakkında

VisEU II projesi, Avrupa değerleri ve kimlikleri üzerinde çalışmanın normalden bile daha önemli olduğuna inanılan Covid-19 salgını sırasında ortaya çıkıyor.

Yeni kültürlerin ve girişimcilik fikirlerinin keşfi için sınırları açmaya devam etmenin yanı sıra, işbirlikçi bir geleceğin anahtarı olacak sosyal becerileri geliştirmeye devam etmek. Bu projede ana odak noktası bu olacak.

Gençler sadece ekonomik olarak değil, sosyal olarak da değişimlerle karşı karşıya kalacaklar.

Bu nedenle, en iyisinin harekete geçmek olduğuna inanıyoruz. Gençlere kendilerini güvende hissetmeleri ve eşit fırsatlara ve ilgi alanlarına sahip bir Avrupa’nın parçası olmaları için ihtiyaç duydukları araçları vermek için uygun bir zamandan daha fazlasıdır.

Bu nedenle, aşağıdakilerin uygulanacağı bir Gençlik Alanının teşvik edilmesinin çok önemli olduğuna inanılıyor

 

Formel olmayan metodolojiler, kültürel faaliyetler, sosyal entegrasyon, insan haklarının ne olduğu üzerine düşünme, içermeyi anlama; uluslararası ve yerel gönüllüler tarafından düşünüldüğünde ve deneyimlendiğinde.

Birlikte bir bütün olabilirsiniz ve Avrupa’nın ne olduğunu hissedebilirsiniz. Böylece, Avrupa kimliğinin değerlerinden ilham alan dayanışma ve olumlu değişimin temsilcileri olmaya başlayabilirsiniz.

 

Not:  Vize başvurularında yaşanan nedenlerden dolayı Vize engeli olmayan gönüllü seçilecektir.

Son başvuru tarihi: 11 Eylül 2022 saat 19:00

 

Projenin bilgi paketinin linki başvuru formunun içinde de bulunmaktadır. Başvuru formuna erişmek için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version