Site icon Erasmusgram

Portekiz , Portimão Kısa Dönem Gönüllülük Projesi

PORTEKİZ PORTİMÃO’DA KISA DÖNEM GÖNÜLLÜLÜK FIRSATI

Portekiz Portimão’da kısa dönem harika bir gönüllülük deneyimi için acil çağrı var.

 

Bu proje, ana hedefleri bir dayanışma kültürü geliştirmek, en dezavantajlı insanlara yardım etmek ve ayrıca Portimão’da yerel düzeyde ve Algarve’de bölgesel düzeyde gençlerin katılımını artırmak olan bir Avrupa Dayanışma Programı gönüllü projesidir.

 

DYPALL Ağı, genç yerel ve Avrupalı gönüllüleri iki açıdan geliştirmeyi ve dahil etmeyi amaçlayan bir sosyal dayanışma projesini koordine etmek için Portimão Belediyesi ve yerel sivil toplum kuruluşlarıyla bir ortaklık kurdu:

 

1. Eğitimde Dayanışma ve 2. Geçimde Dayanışma. Çalışma daha etkili hale gelir ve müdahale eden kuruluşlar birbirlerini tanır, birbirlerinden öğrenir ve eylemlerini ve etkilerini güçlendirebilir.

 

Projeye 2 ay süreyle 1 gönüllü alınmasına olanak sağlanacak.

🎉 Bolu İl Müdürlüğü tarafından yürütülen Avrupa Dayanışma Programı gönüllülük projesi kapsamında 18-30 yaş arasında 1 gönüllü aranmaktadır. ✨

 

Dikkat:Proje başlangıç tarihi çok yakın olduğundan, lütfen başvurunuzu yaparken bu durumu göz önünde bulundurunuz. Ayrıca, gidiş-dönüş yol masrafları için ayrılan bütçe 530 € olarak belirlenmiştir, lütfen bu hususa dikkat ediniz.

📍 Son başvuru tarihi: 10.09.2023, 23:59

📍 Proje Süresi: 20.09.2023 – 18.11.2023

 

Tüm başvurular ilgili form üzerinden İngilizce olarak yapılması gerekmektedir. Onun haricinde mail, yüzyüze, posta vb. yöntemler ile başvurular kabul edilmeyecektir. Lütfen başvurularınızı İngilizce olarak hazırladığınız Europass CV ile yapınız.

 

Başvuru formuna erişmek için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version