Site icon Erasmusgram

Portekiz , Lizbon Uzun Dönem Gönüllülük Projesi

AKTİVİTE AÇIKLAMASI

Koordinatör kuruluş olarak görev yapan Associação Spin, Ekim 2022’den itibaren ortağımız Associação Fazer Avançar- SPEAK ile şu anda 1 proje için 1 ESC gönüllüsü arıyor!

 

DİKKAT: Bu projeye katılmak için European Solidarity Corps’ veri tabanındaki başvuruya tıklamanız yeterli değildir. Lütfen gönüllü çağrısının tamamını kontrol edin ve başvuru yapmak için adresteki talimatları izleyin

Yalnızca Avrupa Dayanışma Birlikleri aracılığıyla yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır!

ÖNERİLEN AKTİVİTELER:

Yaygın eğitim dil ve kültür atölyeleri oluşturmak ve kolaylaştırmak;

Grup dinamikleri ve pedagojik materyallerle (ekipten yardım alarak) kendi dil ve kültür oturumlarını hazırlar;

Yeni pedagojik materyallerin geliştirilmesine ve geliştirilmesine yardımcı olun;

SPEAK yerel topluluğuyla kültürlerarası etkinlikler düzenlemeye yardımcı olun;

Soruları yanıtlayarak ve kalite kontrol süreçlerini uygulayarak SPEAK topluluğuna destek sağlayın.

LOJİSTİK VE PRATİK BİLGİLER:

Seyahat maliyeti – İki yönlü seyahat (ikamet yerinden Lizbon’a ve geri), ESC kurallarına göre ikamet yerinin mesafe bandı tarafından verilen sınıra kadar geri ödenecektir;

Konaklama – Koordinasyon ve ev sahipliği organizasyonu Associação Spin, ofise ve şehir merkezine mümkün olduğunca yakın bir dairede konaklama sağlayacaktır. Daire şehir merkezinde ise, gönüllüler çalışma yerine ulaşmak için yaklaşık 35 dakika harcayacaklar. Gönüllüler, odayı başka bir gönüllü/öğrenci/genç ile paylaşmak zorunda kalacaklar (oda ve bağlantılı masraflar

Associação Spin tarafından karşılanmaktadır). Ayrıca – eğer öyleyse, gönüllü tarafından istenirse – aylık bir konaklama ödeneği alabilirler ve kendi kalacak yerlerini bulmak ve ödemekle yükümlüler.

 

Yemek ve ulaşım – Associação Spin tarafından yemek masraflarını ve yerel toplu taşımayı karşılamak için aylık 180 € ödenek sağlanacaktır.

Cep harçlığı – Gönüllüye her ay 150€ cep harçlığı verilecektir.

Çalışma saatleri – Gönüllülerin haftada 30-35 saat çalışması bekleniyor. Günlük zaman çizelgesi, dil öğrenimi, öğle yemeği, sosyal aktiviteler ve kendi proje fikirlerinin geliştirilmesi vb. için zaman içerir.

İzin günleri – Gönüllüler, gönüllü çalışmalarının her ayı için haftada iki gün (genellikle Cumartesi ve Pazar) ve ayrıca 2 ekstra tatil günü hakkına sahiptir.

 

Resmi adresine erişmek ve başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version