Site icon Erasmusgram

Portekiz , Lizbon Uzun Dönem Gönüllülük Projesi

Türkiye’den 2 katılımcı seçilecektir.

 

AKTİVİTE AÇIKLAMASI

ProAtlântico, çocuklarla çalışan çeşitli kuruluşlarla ortaklaşa çalışan bir kurumdur:

Okullar, koruyucu aile evleri, gençlik merkezleri, okul sonrası merkezleri bunlardan başlıcıları.

Böylece gönüllü, ortak kuruluşların hedef gruplarıyla doğrudan işbirliği yapacaktır.

 

Bu faaliyetler çerçevesinde gönüllüler;

 

• Oyun parkı faaliyetleri • Kantin desteği • Çocuklar ve ergenlerle eğlence ve spor faaliyetlerinin geliştirilmesi • Müzik, tiyatro ve dans alanında faaliyetlerin geliştirilmesi • Öğretmenlere destek • Destek Çatışma Yönetim Grubu • ODÇ faaliyetlerine destek

NOT: Başvurular e-gençlik Derneği tarafından alınacaktır.

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

 

ProAtlântico, her zaman paylaşılan konaklama sağlayacaktır. Yatak odası bir Üniversite Yurduna veya Hostele veya bir aile evine, Casa Europa’da veya bir daireye yerleştirilecektir.

Konaklama yeri müsaitlik durumuna göre ProAtlântico tarafından belirlenecektir. Her gönüllü için farklı çözümler bulunabilir.

KATILIMCI PROFİLİ

 

Gönüllü profilinin genel gereksinimleri olacaktır:

Proaktif, sosyal bir ortamda çalışmaya motive, sorumluluk duygusu olan, takım halinde çalışmayı seven, esnek, el işi becerisine sahip, iletişim becerisine sahip, sosyal ve ekonomik dezavantajlı kişilerle çalışacak.

 

Çocuklarla, gençlerle çalışmak için yüksek motivasyon ve müzik, dans, tiyatro, spor, yemek pişirme, bilgisayar, el sanatları, bahçıvanlık, tarih, fotoğrafçılık, sanat dallarına özel ilgi, ilgi alanları ve ilgi alanları bu alanlardan dolayı bir katma değer olabilir. dikkatlerine ulaşmanın yolu olacaktır.

 

 

Exit mobile version