Site icon Erasmusgram

Portekiz , Lizbon Gönüllülük Projesi

FAALİYET TANIMI

 

EU.Motion 20.24, Associação Mais Cidadania’nın karar alma süreçlerine gençlerin düşük katılımını ele almayı ve kültürel entegrasyon ve sosyal dışlanmayla mücadele etmeyi amaçlayan bir projesidir.

Ekibe 7 ay boyunca katılabilecek yeni beceriler öğrenme ve keşfetme arzusu olan katılımcı aranıyor.

 

Bu kişi, yerel bir gençlik merkezinde iletişimimiz ve faaliyetlerimiz için içerik geliştirmekten sorumlu olacaktır. ESC programı ve SDG’lerin tanıtımına odaklanarak, çevrimiçi trendlerden haberdar olarak ve dijital varlığımıza katkıda bulunarak ilgi çekici sosyal medya içeriği oluşturma konusunda her gün zorlanacaklar.

 

Ayrıca gençlik dergimizde işbirliği yapacaklar ve etkinliklere yardımcı olacaklar. Bu aynı zamanda topluluğa odaklanan bir proje olduğunda, gönüllünün ayrıca Gençlik Merkezi +Skillz’deki gençlik etkinliklerini planlaması, tasarlaması ve yönetmesi ve kamplar dahil çeşitli yaz etkinliklerine katılması gerekecektir.

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Avrupa Dayanışma Programnının belirlediği üzere, tüm gönüllülerin barınma, cep harçlığı, yiyecek yardımı ve ulaşım hakları var.

Gönüllü, her ayın başında cep harçlığını nakit olarak alacak ve 5 ila 7 gün sonra da yemek parasını alacak. Bunun yanı sıra tüm toplu taşıma araçlarını (metro, asansör, tramvay ve otobüs) kullanmalarını sağlayacak aylık geçiş kartı da alacaklar.

 

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Gönüllü, Ev Sahibi Ülkedeki Gönüllülük Eğitimi ve Değerlendirme Döngüsünde öngörülen tüm faaliyetlere ve Gönderen Kuruluş ve/veya Ulusal Ajanslar tarafından önerilen Gönüllülük toplantılarına katılacaktır.

 

KATILIMCI PROFİLİ

Bu rol için ideal gönüllü, yaratıcı, esnek, organize ve çabuk adapte olabilen biri olmalıdır.

 

Bu kişi, dijital içerik geliştirme konusunda halihazırda deneyime sahip biri olabilir, ancak en önemlisi, öğrenme ve yeni beceriler keşfetme konusunda hevesli birini arıyoruz.

 

Ek olarak, ofis görevlerinden yerel ortaklarla işbirliğine ve toplantılara, eğitim kurslarına ve seminerlere katılmaya kadar AMC’nin çalışmalarının tüm boyutlarına aktif olarak katılmaya kararlı olmalıdırlar.

Proje tarihleri: 01/02/2024 – 31/08/2024

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version