Site icon Erasmusgram

Portekiz , Lizbon 6-9 Eylül Erasmus+ Seminer

HEARTLAND,  etkinliklere ve entelektüel çıktılara yerleştirilmiş yaratıcılık ve sanat yoluyla yetkinliklerini geliştirmeleri için hitap etmeyi amaçlar.

HEARTLAND Seminerinin amacı, Avrupa çapında 4 profesyonel kuruluş tarafından, dayanıklılık oluşturma ve refah için sahip oldukları en iyi şeyleri harmanlayarak HEARTLAND projesinde geliştirilen Dayanıklılık Araçlarını ve Yaklaşımlarını size tanıtmaktır:
– birleşik metodolojik araçlar;
– yeni yenilikçi modüler müfredat;
– çevrimiçi öğrenme modülleri.

Bu kaynaklar, sanat becerileri ve dijital yeterlilikler aracılığıyla ifadeye hizmet etmek ve bunları geliştirmek içindir ve bunun ötesinde, tükenmişlikle mücadele için gerekli olan bir dizi esneklik becerisidir.

Tükenmişlikten kişisel olarak etkilenen bir yardımcı profesyonelseniz veya tükenmişlik riski altında olan bir hedef grubunuz varsa ve onların dayanıklılık oluşturmalarına ve refahlarıyla ilgilenmelerine yardımcı olmak için ilham arıyorsanız, gelin ve ilham alın: araçları tanıyın , onları deneyin ve diğer profesyonellerle tartışın!

—-
Tarihler ve kayıt

Varış günü – 06/09/2022

Program günleri – 07/09-08/09/2022

Ayrılış günü – 09/09/2022

Program:
HEARTLAND  uygulayabileceğiniz, tükenmişlikle mücadele etmek ve kişisel dayanıklılık geliştirmek için uygulayabileceğiniz sanatsal ve açık hava deneyimsel eğitim araçlarının bir karışımını tanıma ve deneyimleme fırsatına sahip olacaksınız.

Size çeşitli ortamlarda uygulamalı deneyim sunmayı amaçlıyor: iç mekanlarda, dış mekanlarda, çeşitli kültürel ve kamusal alanlarda. Bu süreçte Lizbon’a bir göz atabilir, belki biraz şehirde yürüyüş yapabilir ve şehrin kültürel alanlarıyla iletişim kurabilir/keşfedebilirsiniz.

Programın teması: Bir şehrin kaosunun ortasında HEARTLAND’ı ve refahı nasıl bulabiliriz?

Masraflar hakkında

Seminer masraflarının çoğu, AB’nin Erasmus+ programı tarafından karşılanmaktadır. Bunun üzerinde, varışta ödenmek üzere sizden 20 EUR’luk küçük bir katkı payı talep ediyor

.
Tüm seminer süresince size konaklama ve kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği ve bazı atıştırmalıklar sağlanacaktır.

 

Etkinliğe kayıt olmak zorunludur

Kayıt formu için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version