Site icon Erasmusgram

Portekiz Gönüllülük Projesi

Proje kapsamında yol masrafları, konaklama, yerel ulaşım desteği,  yemek, sigorta , vize  masraflarınız karşılanacaktır. Gönüllü her ay cep harçlığı alacaktır. Gönüllü, proje boyunca Portekizce dil desteği  alacaktır

Proje sonunda Youthpass sertifikası verilecektir. Youthpass uluslararası geçerliliği olan bir sertifikadır

Proje 44 hafta sürecektir.

Yaş aralığı: 18-30 yaş arasında olan kişiler başvurabilir

Projeye Türkiye’den başvurular kabul edilmektedir.

Proje nerede gerçekleştirilecektir: Vila Nova de Gaia , Portekiz

AKTİVİTE AÇIKLAMASI

Avrupa Dayanışma Programı kapsamında onaylı proje için 2 gönüllü aranıyor:

Portekiz’de “Öğretmek, Dahil Etmek”. Önerilen Ana faaliyetler: 1. Yaz Kampları; 2. Mesleki Gençlik Merkezi; 3. Pedagojik Faaliyetlerin İzlenmesi; 4. Faaliyetlerin hazırlanmasına yardımcı olur; 5. Toplulukla faaliyetlere yardımcı olmak ve edinilen bilgileri yaymak; 6. Genel olarak faaliyetlerin düzenlenmesi ve bunlarla ilgili çalıştaylar: cinsiyet ayrımcılığı, flört şiddeti, İnternet güvenliği, spor, çevre ve diğerleri; 7. Kendi atölyenizi organize etmek. 8. Çok daha fazlası ..

Daha fazla bilgi için iletişime geçeceğiniz adres: abrigoseguro@gmail.com

KONAKLAMA, YİYECEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Konaklama: Oporto tarihi bölgesinde tam donanımlı ev; Yiyecek: Tam donanımlı Fitchen + Food Money; Ulaşım: Eve çok yakın (Metro, Otobüs, Tren).

ETKİNLİK SIRASINDA EĞİTİM

Gönüllüler, ihtiyaç duyulan ve personel personelimiz tarafından sağlanan desteğe her zaman erişebilecekler. Gönüllülere her zaman gönüllülük deneyimi sırasında yer alan herhangi bir eğitim veya kursa katılmalarını tavsiye ederiz. Daha fazla bilgi edinmenin ve diğer kişileri ve deneyimleri tanımanın harika bir yolu. Bunun yanı sıra, gönüllüler her zaman şunlara erişebilecek: OLS – Çevrimiçi Dil Desteği Portekiz Ulusal Ajansı: Eğitim Programı

KATILIMCI PROFİLİ

Gönüllüler, sosyal zorluklar ve engelliler / ihtiyaçlar ile ilgili konulara ilgi göstermeli, her gün bu sorunlarla ve bu izleyicilerle çalışmaya motive olmalı ve neyle başa çıkacaklarının farkında olmalıdır. Adayların animasyon ve proaktivite, esneklik, multidisipliner bir takımda çalışmaya istekli olma ve öğrenmeye açık olma becerilerine sahip olmaları da bizim için ilginçtir.

Projenin resmi adresine erişmek ve başvuru için tıklayınız

Not:Başvuruyu ingilizce yapınız

Exit mobile version