Site icon Erasmusgram

Portekiz , Figueira da Foz Gönüllülük Projesi

Proje Hakkında

CAVALO AMIGO – Associação Portuguesa de Terapia e Formação Equestre – başta Figueira da Foz olmak üzere Coimbra bölgesinde yaşayan engelli ve özel ihtiyaçları olan kişilere terapötik binicilik seansları sağlamak amacıyla 2007 yılında kurulmuş, kar amacı gütmeyen özel bir organizasyondur.

Montemor-o-Velho. Misyonumuz, binicilik ve atlarla ilgili diğer faaliyetlerden yararlanabilecek engelli ve özel ihtiyaçları olan kişilerin yaşamlarını iyileştirmeye yardımcı olmaktır.

 

Şu anda, aksi takdirde böyle mükemmel bir terapötik yöntemden yararlanmayı karşılayamayacak olan 40’tan fazla çocuk ve yetişkinle haftalık olarak çalışıyor.

Projeyi canlı tutmak için finansmana ve büyüyen bir gönüllü ağına güveniyor. Faaliyetlerde, organizasyonumuzda ve yerel topluluğumuzda çok kültürlü bir boyut, çeşitlilik ve yeni yaklaşımlar getirerek topluluğun refahını iyileştirmeye hazır.

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Konaklama: Gönüllü, diğer ESC gönüllüleriyle birlikte, koordinatör kuruluş tarafından kiralanan bir dairede kalacaktır. Dairedeki odalar bireyseldir.

 

Yemek: Gönüllüler organizasyonda hafta içi ücretsiz öğle yemeği (sıcak yemek) yerler. Diğer tüm öğünler için Destekleyici kuruluştan yemek yardımı alırlar.

KATILIMCI PROFİLİ

Açık fikirli, Ev sahibi kuruluşların hedeflerine güvenen, atlara tutkulu, yaratıcı, inisiyatif alan, sorumluluk duygusuna sahip, organize ve farklı yaşam ve çalışma koşullarına uyum sağlayabilen, esnek genç gönüllüleri takdir ediyor.

Herhangi bir özel bilgi, eğitim veya beceriye sahip olmak gerekli olmasa da, gönüllülerin projelere katkıda bulunmak için özel yeteneklere sahip olması çok ilginçtir.

 

Başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version