Site icon Erasmusgram

Portekiz , Braga 6 Günlük Erasmus+ Kursu

Eğitim Kursu için 3 katılımcı seçilecektir.

 

Proje tarihleri: 01 Eylül- 08 Eylül

Proje yeri: Braga- Portekiz

Ortaklar: Portugal, Italy. Czech Republic, Slovakia, Spain, North Macedonia, Romania and Turkey

 

Ortak ülkeler: Türkiye Gönüllü sayısı: 3 kişi Gönüllülerin konaklama, yemek masraflarının TAMAMI karşılanacak olup, Vize masrafları 200 Euro’ya kadar ve Seyahat masrafları ise 530Euro’ya kadar Proje sonrasında raporlama evrakları teslim alındıktan sonra geri ödenecektir.

 

Biletler proje öncesinde gönüllüler tarafından alınacak ve projeden sonra 2 ay içerisinde geri ödeme yapılacaktır. Bu nedenle proje başvurunuzu bilet araştırması yaparak yapmanızı rica ederim.

Proje hakkında “Gençlik Çalışmaları Yoluyla Siber Zorbalığın Önlenmesi” bir Eğitim Kursu 1 Eylül’den itibaren Portekiz’in Ponte da Barca kentinde düzenlenecek olan (varış günü) 8 Eylül’e kadar (ayrılış günü).

8 ülkeden 24 katılımcı olacak: Portekiz, İtalya. Çek Cumhuriyet, Slovakya, İspanya, Kuzey Makedonya, Romanya ve Türkiye

Eğitim Kursunun amacı, yeni bakış açıları edinmek, deneyim alışverişinde bulunmak, bilgi edinmek ve yeni yöntemler ile çalışmaktır.

 

Siber zorbalığı önlemek için gençlerin okul içinde ve dışında ayrıca gençlik çalışanları için siber zorbalıkla mücadele ve önleme konusunda yeni araçlarla yenilik getirmek. Son başvuru tarihi: 09 Ağustos 2022 saat 19:00

 

Bilgi Paketine erişmek için tıklayınız

 

Başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version