Site icon Erasmusgram

Portekiz , Braga 30 Günlük Erasmus+ Gönüllülük Projesi

AKTİVİTE AÇIKLAMASI

Proje Braga’da 3 ana alanla geliştirilecektir:

1-Çevre: fauna ve flora ile aktiviteler geliştirmek

2-Sosyal: nesiller arası gruplarla çalışmak

3- İşbirliği: SYnergia Braga Bölüm aktiviteleri geliştirmek Gönüllülerin katılarak yeni aktiviteler üretmeleri ve organize etmeleri beklenmektedir. proje kapsamında çevre, ekip çalışması, fiziksel aktivite, çevre ve nesiller arası faaliyetler.

Ayrıca gönderici  organizasyon için çeşitli içerik üretim faaliyetleri yürütecek. Bu içerikte; 30 gün boyunca 2 gönüllü gönderilecek. Tüm sorular için; bolu.project@gsb.gov.tr

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Konaklama masrafları tamamen karşılanacaktır. Gönüllüler, iki kişilik ortak odalar, bir ortak banyo ve bir ortak mutfak bulunan bir dairede konaklayacak.

Yiyecekler de Hosting organizasyonu tarafından karşılanacaktır. Şehir içi ulaşım desteği sağlanacak ve ayrıca SIM kart verilecektir.

Vize, uçak bileti, seyahat sigortası, vergi vb. için 530 Euro’ya kadar seyahat desteği (gönderen kuruluş tarafından karşılanacaktır)

– Günlük cep harçlığı da destekleyici kuruluş tarafından sağlanacaktır – Sağlık sigortası CIGNA tarafından ücretsiz yapılacaktır.

ETKİNLİK SIRASINDA EĞİTİM

Katılımcılara gönderen kuruluş tarafından geliş öncesi eğitim verilecektir. Ayrıca proje süresince OLS aracılığıyla yabancı dil öğrenebilecekler.

Dikkat: Başvurularınızı lütfen Europass İngilizce CV’niz ve projenize özel motivasyon mektubunuz ile yapınız. Aksi takdirde değerlendirmeye alınmayacaktır.

KATILIMCI PROFİLİ

18 ile 30 arasında; -SYnergia’yı hisseden gönüllü. -Grup Ruhu ile gönüllü olun.

-Öğrenmek isteyen gönüllü! Sabırlı Takım Çalışması, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayan, Güler yüzlü, Sportif kişilik, Spor kursları ve gençlik faaliyetlerine yönelik bilgi ve deneyim, Seyahat engeli olmayan, yeniliklere ve gelişime açık.

 

Başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Ayrıca sonuçlarla ilgili tüm duyurular destek veren kuruluşun sosyal medya hesaplarından yapılacaktır. Tüm duyurular için: @boluprojectoffice

Exit mobile version